Give away: VINN tøft leketeppe fra danske OYOY eller dobbel kleshenger med Minikids og FruBeversHverdag!

*sponset innlegg*

Heldige meg – har fått med meg Minikids som samarbeidspartner! Jeg har forelsket meg helt i denne nettbutikken og har allerede en laaaang ønskeliste der! De har så mye fint! Alt fra lekkert interiør,  leker og utstyr. De har alt du trenger til barn! Jeg vet allerede at det blir noen julepakker herfra til guttene og små venner.

Dobbel klesheng fra MiniKids Home

Dobbel klesheng fra MiniKids Home

Hva vil DU helst ha?

Den utrolig smarte dobbel kleshengen gir meg ekstra plass til å henge klær på – til tross for at garderoben vår allerede er full! Den henges i taket og tar svært liten plass. Meget praktisk. Vi har nemlig ganske stor (-men likevel for liten!) garderobe med alt av klær til alle 6, med både åpne skap og dører. Derfor syns jeg den passet fint inn der og. Dessuten liker jeg at jeg kan ha noen finklær hengende fremme, hele tiden. Alle kleshengere er unike, da de håndlages. Ekstra pluss for at alt du trenger for å montere, medfølger. Det blir ikke enklere enn det!

Øl

Alle kleshengere er håndlaget og levers i søte linposer.

Det tøffe bil-leketeppe ble populært i det jeg pakket det ut! Guttene er som gutter flest, de digger tog og biler! Teppet er i deilig myk bomull. Dette teppet likte jeg så godt, så det har fått plass midt i stuen – så guttene kan leke der. Det til tross for at jeg ikke liker å ha leker andre steder enn på lekerommet og rommene deres.

!

Brum, Brum 🚗

Nå kan DU vinne enten et super kult, tøft bil-leketeppe fra danske OYOY eller dobbel klesheng fra MiniKids Home! For å vinne må du:

1. Like MiniKids på Facebook: HER!

2. Like FrubeversHverdag på Facebook: HER!

3. Kommentere HVA du vil helst vil vinne av leketeppe eller klesheng! Ps, du MÅ kommentere på i kommentarfeltet på bloggen, kun kommentarer her er med i trekningen.

Du må gjerne dele innlegget – det setter vi pris på!

Vinneren trekkes 12.09.2016 kl 21.00

Lykke til!

L 💙

image

Kult leketeppe fra danske OYOY 🚗

Kult leketeppe fra danske OYOY 🚗

20 kommentarer til “Give away: VINN tøft leketeppe fra danske OYOY eller dobbel kleshenger med Minikids og FruBeversHverdag!

 1. Cindy Hoddevik

  Følger dokke begge på facebook +eg dela innlegget 🙂
  severin på 1 år ville nok hatt leiketeppet, var kjempe flott!!!

  Svar
 2. Liv Judit

  Åh minikids har så utrolig mye fint! Vi ønsker oss et bilteppe, det trur jeg vil passe midt i blinken i lekekroken i stua 🙂

  Følger dere begge på Facebook <3

  Svar
 3. kjerstin knutsen

  Det klesstativet var bare helt genialt .. og en perfekt gave … kysser fingrene og ønsker deg en flott uke 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.