Mens vi venter på fødsel @Frubevershverdag // fødsel, svangerskapsupdate

Boble, bobler og enda mer bobler! (Boblebad & familie)

Vi fikk endelig ånden over oss! For noen dager siden hadde vi en skikkelig ryddedag her: Hagen ble ryddet, gresset ble klippet (gresset var så høyt at uendelig mange brun snegler hadde flyttet inn og jeg fant til og med en liten frosk! Som for øvrig var mye bedre enn den ekle slangen jeg fant forrige gang …) terassen ble spylt, leker ble ryddet bort og et par ble kastet da de var ødelagte og boblebadet ble rengjort. En litt kjipt jobb, men det må gjøres! Heldigvis ikke så ofte, men ca hver 2-3 måned, alt ettersom hvor ofte vi bruker det. Jonathan var veldig behjelpelig med å spyle rent boblebadet – vann er alltid stor stas! Rart med det, ikke sant?

Jonathan hjelper pappa med å vaske boblebadet..

Jonathan hjelper pappa med å vaske boblebadet..

image

Ikke særlig fristende bobler …

Nå er hagen, terrassen og boblebadet høstklart! Selv om jeg gjerne tar litt mer sommer først. Deilig med alt som er unnagjort, ikke sant? Etterpå hoppet selvsagt hele gjengen uti boblene, alle fire guttene digger å bade! Markus fikk sitt første bad der og koste seg. Moro å plaske i masse vann!

Mer fristende

Mer fristende 💧

 

L💜

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Boble, bobler og enda mer bobler! (Boblebad & familie)

 1. anita Husevåg

  Så utrolig deilig det så ut! Vi har boblekar inne men bruker det mest uten boblene.
  Det er så greit når hagen og huset er klar for høst! Vi har en del igjen siden vi har skifta kledning og malt i sommer, men nå nærmer det seg ferdig – snart – tror vi..

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Vi hadde et boblebad inne på det største badet vårt, men syns det ble for klønete med såååå stort boblebad inne, så kastet det og fikk dusj på 130*120 så nå kan jeg dusje alle guttene samtidig 😂Derfor var jeg enslig skeptisk til boblebadet på terrassen, men er glad Robert tok en sjefsavgjørelse 🙂 Jeg bruker det mest og har gjort de de to siste årene. Så er er dritdigg å sitte der på vinteren 💦

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.