FruBever og lille Markus tester Nûbe hotsafe spiseskjeer! NYTT merke i Norge!

En skje er en skje, ikke sant? Det trodde jeg også. Helt til jeg fikk barn og de begynte å spise grøt (mat) En skje er ikke bare en skje! Markus var like kresen som Sebastian og brukte lang tid på å lære seg å like grøt. I den perioden prøvde jeg også ut forskjellige skjeer med forskjellige former.

Når fargen i midten endres til hvit - er den for varm!

Når fargen i midten endres til hvit – er den for varm!

8047c7e7-7cdf-46db-b7d0-8299d4f882c5

Har du hørt om Nûbe? Det er et helt nytt merke som nylig kom til Norge. Jeg har prøvd disse skjeene som er beregnet fra 4 månder+. Skjeen er liten og dermed perfekt for de aller første smaksprøvene med grøt. De kommer i en praktisk 3 pack med 3 forskjellige farger. Det beste av alt er at den har varmeindikator! Skjeen endrer farge og blir hvit om grøten er for varm. På denne måten risikerer du ikke å gi barnet for varm mat. Skjeen er veldig myk og dermed skånsom mot babyens gum. Markus får ofte holde en egen skje mens jeg mater han og jeg tror han liker å tygge på den nå som det er tenner som dukker opp. Håndtaket er behagelig å holde i mens jeg mater han også. Det er jo fint med tanke på at jeg mater han mange ganger daglig. Selvsagt tåler de oppvaskmaskinen.

Akkurat passe varm!

Akkurat passe varm!

Min konklusjon er at det finnes mange gode skjeer på markedet. Dette er likevel den første jeg har prøvd som har varmeindikator. Så Markus og jeg gir disse skjeene fra Nûbe tipp topp tommel opp! Du kan kjøpe de HER!

L🍴

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.