Nabofest & sommerfest med lam …

Fredag var det den årlige nabofesten vår. Jeg syns vi har verdens beste naboer! Ikke bare er de naboer men også noen av våre beste venner og barna er barnas bestevenner/kjærester. Den lille gaten vår, er et godt, trygt sted å vokse opp i! Guttene gledet seg stort til fest! Fest er moro, det har det skjønt for lenge siden. Vi gjorde det enkelt: hver familie har med seg bord og stoler, så lagde vi langbord i gaten. Det var kjempekoselig! Vi grillet og koste oss. Nytt av året var at de største jentene hadde danseoppvisning for oss! Guttene fløy rundt med de andre barna, lekte, kranglet om leker, tegnet med kritt, syklet og kostet veien. De fikk til og med to is hver, så det var de strålende fornøyde med.  Det var også stas å være mye lengre oppe, jeg tror klokken var nærmere 22.00. Til tross for halvdårlig vær, ble det en fin kveld.

Klarerer nabofest i gaten!

Klarerer nabofest i gaten!

Lørdag var Markus, Robert og jeg på sommerfest uten de andre. Bestefar var barnevakt hjemme, noe som var veldig populært! Sebastian gledet seg mest til at bestefar skulle komme, så de kunne kose seg å spise Kinderegg! Jonathan gledet seg mest til lasagne middag…

Helt lam ble grillet?

Helt lam ble grillet

menyen stod det grillet lam og masse deilig tilbehør. Forskjellige varianter med poteter, salater, focaccia, olivenbrød, couscous … Det var så godt! Har du prøvd å grille et helt lam før? Det kan anbefales, det var digg! Imotsettning til fredagens fest, så var værgudene definitivt på vår side. Solen skinte, solfaktoren (og solhattene) var på! En fin sommerfest med hyggelig mennesker!

Tante/Fadder Ekka og Markus i sine fine hatter ☀️

Tante/Fadder Ekka og Markus i sine fine hatter ☀️

…så kom søndagen og dårlig vær igjen! Jeg trodde virkelig det var SOMMER nå? Hva skjer med sommerværet? Idag vi stod opp regnet det og blåste som bare det. Skikkelig nedtur!

Ha en strålende inne-søndag!

L💙

 

2 kommentarer til “Nabofest & sommerfest med lam …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.