Hemmeligheten bak 100 vannballonger på 1 minutt og en million såpebobler på noen få sekunder …

Det er ingenting som slår vann og såpebobler! Og gjerne samtidig! Jeg innrømmer at jeg digger såpebobler!

image

Det er noe fascinerende med de! Guttene er like entusiastiske såpeboble-blåsere som meg. Endelig har jeg funnet en som Jonathan kan bruke også, uten å måtte behøve å smake på såpen … Disse her er geniale. De er kjøpt på Toy`s R us og kostet 60-, De er elektriske, så man trenger ikke en gang å blåse selv. Dessuten kommer det maaaasse bobler! Passer perfekt for små barn som ikke kan blåse selv enda.

Mange såpebobler!

Mange såpebobler!

Jeg kjøpte noen «kamera såpebobler» på Nille. De var ikke noe hit her! Verken Sebastian eller Jonathan skjønte konseptet trykk på knappen og blåse samtidig. Dessuten var det åpent der du heller såpeboble-vannet oppi, så alt ramlet ut så fort de beveget seg.

Såpebobler!

Ikke like kule bobler fra «kamera»

Denne helgen har det vært skikkelig sommer stemning i hagen! Med sommeren kommer også vannballongene frem til vannkrigen. Jeg ble tipset av min svigerinne, Lill om noen supre vannballonger. Disse er kjøpt i lekebutikken. 100 ballonger i pakken og de fylles enkelt med hageslangen på 1 minutt! I tillegg knyter de seg selv! Det hadde jeg aldri trodd, hadde det ikke vært for at jeg faktisk det med egne øyne. De kommer på pinner, hver eneste ballong er festet på en pinne, og fylles på få sekunder. Før de knyter seg selv med en strikk. Super smart og veldig tidsbesparende når hagen er full av gutter, som står klare med vanngevær og venter! Dagens mammatips om du skal ha vannkrig eller skal kjøpe en kul bursdagsgave i sommer.

100 ballonger på 1 minutt - den holder hva den lover 🎈💦

100 ballonger på 1 minutt – den holder hva den lover 🎈💦

Daniel har hatt overnattingsbesøk av en av bestevennene sine, Jakob. En søt og kul gutt. Allerede da de våknet imorges lurte de på når de kunne gå ut å ha vannkrig med oss. Klokken 07.00var litt i tidligste laget for å vekke alle naboer syns jeg. De kastet seg heller i boblebadet og koste seg der. Dette har vært første helgen på en evighet at vi ikke har hatt noen planer og det har vært utrolig deilig. Daniel har hatt besøk og vært på besøk hos venner, vi andre har bare vært hjemme og ute. Utrolig deilig og avslappende. Det tror jeg hele gjengen er enig i!

💦

💦

Hva har du gjort i helgen? Kanskje du har vært på stranden og tatt årets første bad?

L💙

 

Annonser

4 kommentarer til “Hemmeligheten bak 100 vannballonger på 1 minutt og en million såpebobler på noen få sekunder …

 1. Frode

  Takk!!!!
  Da blir det en tur til Toys r us i morgen tidlig… Hadde egentlig kjøpt inn 250 ballonger som måtte knytes manuelt til bursdagen i morgen ettermiddag, men etter forsøket på den første så ble det til at jeg googlet litt og fant bloggen din 🙂

  Virker som om det er verdt noen hundrelapper de ballongene der.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Frode! Definitivt verdt pengene! Tenk så lang tid du ville brukt på å fylle 100 vannballonger på «den gamle måten»? Alle guttene her syns disse var superkule og de finnes i ALLE lekebutikker, kjøpte nettopp på BR leker 🙂 guttene digger vannkrig, så har jeg alltid noen på lur 😂 Lykke til med bursdagsfeiring imorgen! 🎈💦

   Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Bildet av ballongene ser du i innlegget, husker ikke hva de heter. Toys’R us er disse kjøpt. Fås kjøpt på alle lekebutikker, tror jeg. 99-, for 100 stk. De er geniale! Det gjør heller ikke vondt om man blir truffet, da den ikke bare sprekker som vanlig vannballonger gjør. Disse knytes sammen med strikk så den går bare opp. Om du skjønner? Litt vanskelig å forklare, men det funker ihvertfall 🎈🎈

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.