Trygg i bil (Recaro Norge) – Jeg får gi bort en splitter ny vogn! Vil du ha den?

 • Sponset innlegg!

For få dager siden fikk jeg en stor pakke levert på døren av min samarbeidspartner, Trygg i bil.Pakken inneholdt en super vogn, Recaro EasyLife 

Markus i Recaro EasyLife

Markus i Recaro EasyLife

Denne vognen passer fra ca 6 måneder og frem til 4 års alderen. Jeg har prøvd den med de tre minste og de sitter og ligger behagelig i den, med unntak av Markus som enda er litt for liten med sine 4 mnd. Det er god liggestilling på den (ikke full, derfor er den anbefalt fra 6 mnd), den slås enkelt opp/sammen med en hånd. Har testet med Markus på armen og den holder virkelig hva den lover. Den har justerbar rygg. Ekstra pluss for den lange ryggen. Det er stor handlekurv under som er lett tilgjengelig. Den har svingbare, doble punkteringsfrie hjul både foran og bak. Den har fotbrems. Den tar svært liten plass når den slås sammen – faktisk så liten at den går som håndbagasje på fly. Personlig syns jeg vognen er fin å se på, jeg liker denne safir fargen godt. Den kan brukes med Privia Bilstol – som for øvrig er kåret til den mest sikre bilstolen i verden, nå nylig. I tillegg er den godkjent for bruk i fly.

Liten sammenslått!

Liten sammenslått!

image

 

Ikke bare er Recaro EasyLife fin å se på, den er også fin å reise med. Den veier lite og tar liten plass. Passer fint nå som ferien nærmer seg med stormskritt. Kanskje skal du ut å fly og leie bil?

DU har nå muligheten til å vinne denne flotte vognen! Alt du behøver å gjøre er:

dele gjerne innlegget på din Facebook / Instagram – på Instagram huske å @tryggibil og @frubevers_hverdag!

følge @tryggibil på Instagram:HER !

følge tryggibil på Facebook: HER !

Når det er gjort, husk å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet på bloggen eller på bloggens Facebook side: her eller på Instagram: her  –  Slik at jeg kan kontakte en vinner.

Vi blir også veldig glad for om du vil:

-tagge en venn (du kan tagge så mange ganger du vil, men kun en venn pr kommentar)

-like bloggens Facebook side: her

Lett å slå sammen med EN hånd! Praktisk!

Lett å slå sammen med EN hånd! Praktisk!

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinneren trekkes søndag 19.06.2016 kl 21.00.

 

 

Markus 4 mnd

Markus 4 mnd

Jonathan 1,5 år

Jonathan 1,5 år

Sebastian 2,5 år

Sebastian 2,5 år

 

Jeg gir denne vognen tommel opp. Mine små prøvekaniner gir også tipp topp tommel opp! Så denne vognen kan vi virkelig anbefale! Ps, dersom du bor i nærheten av Drammen, så vil jeg anbefale deg å ta en tur innom butikken til Trygg i bil. Den finner du i Gamle Riksvei 196, Krokstadelva!

L💙

 

 

Annonser

37 kommentarer til “Trygg i bil (Recaro Norge) – Jeg får gi bort en splitter ny vogn! Vil du ha den?

 1. Silje Lian Eian

  Dette hadde vært supert 🙂 med barn på 1 mnd, 1 år og 3 år har man sjelden hender fri 😉

  Svar
 2. Inger Lise

  Done👍 vært kjekt med ny vogn til ferieturn,den andre trilla er moden for utskiftning😁😅

  Svar
 3. Ida Heien

  Den var fin! Frøkna på 15 mnd hadde passet fint i den når vi skal på ferie! Kjekt med noe som ikke tar halve bagasjerommet…😆

  Svar
 4. Nann Karin

  Han mannen i huset her har et vakkert barnebarn og vi har recardosete, så jeg prøver jammen lykken. Her har vi nemlig blitt vognfri og hjelpesløse uten 🙂 Så jeg krysser fingrene for at vakre, lille Sofie skal få en flott vogn, – som faktisk passer noen år til

  Deler på bloggfacebooksiden min 🙂
  Klem for en god lørdag

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   FruJacobsen, akkurat der skjønner jeg deg veldig godt! Det er noe annerledes å ta med denne i bilen enn en søskenvogn 😂😂 men jeg må fortsatt ha to vogner da, til de to minste… Men alt som kan bidra til å spare plass, hjelper! Takk for at du deler også 💙 Ha en strålende dag!

   Svar
 5. Birgitte Bjerkevåg

  Liker og deler! Den vognen hadde vært perfekt for oss! Har også recaro bilstolen til minstemann på 4 uker og vi elsker den. Men den er tung å bære på når jeg skal levere 2 barn på skolen. Så hadde vært en drøm å kunne sette bilstolen rett på vogna og slippe å bære på setet for en sliten mammarygg 😉

  Svar
 6. Lena

  Da har jeg tagget en venn, delt og
  likt 😀 Håper virkelig jeg vinner da jeg ikke finner helt riktig vogn til minsten da han er litt liten av vekst og ikke alle triller som passer han nå, pga str 😕

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Supert, Lena! Takk 🙂 hvor gammel er din minste? Markus er 4,5 mnd og den er enda bittelitt for stor for han – men om litt regner Hegner at han fint kan bruke den. De to andre testkaninene er ihvertfall veldig fornøyd med den, som du ser 🙂 ha en fin sommer søndag!

   Svar
   1. Lena

    Han er 14 mnd, men har prøvd ulike triller og di blir for store for han av en merkelig grunn. I forhold til rygg og selve setet. Så den eneste som foreløpig funker er Emaljungen vi har (sportsdel) men for tungvint og ha med på senter, og slike ting. Så derfor hadde det vært genialt med en forhåpentligvis trille som kan passe, vis ikke og ha en vogn han kan bruke når han blir større 🙂 Ja di ser strålende fornøyde ut og utrolig fine barn du har da 🙂 En god sommer kveld, ønskes deg 🙂

    Svar
 7. Kristina Tominich

  Hehe nå tror jeg at jeg har likt og delt😂 Er ikke helt god på Instagram og linken kom ikke opp i listen over hvor man kunne dele så måtte legge ut bilde og tagge. Føler meg som en gammel dame som ikke kan😂 Håper jeg vinner nå som jeg vært så «flink»😂👏🏻 Å der fikk jeg en ny blogg og følge! Takk for tips til Teresia, gøy å lese om noen i litt lik familie som en selv, bare at du har en til liten gutt, jeg har bare 3 gutter, men sikkert like mye kaos som deg til tider😉

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Kristina, på IG så må du reposte bilde fra min profil og @frubevers_hverdag og @tryggibil – så vi ser at du følger oss 🙂 Har ikke sjekket om du har gjort det altså. Så hyggelig at du vil følge bloggen vår. Det er ganske kaotisk her til tider, men masse kos oppi kaoset også.
   Ha en strålende dag, Kristina! Nyt denne fine dag med de 3 guttene dine. Hvor gamle er de?
   L 🙂

   Svar
   1. Kristina Tominich

    Jeg vet ikke helt om jeg har gjort det riktig jeg, men bilde er ihvertfall ute på Instagramen min med @… som det skulle være😂
    Gutta mine er 1 og de to eldste blir 6 og 8 iår😊 Fulle av energi alle tre😉
    Kos dere i finværet😊☀️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.