Familielørdag: «jeg digger alle dere. Familien min. Og togene!»sitat Sebastian snart 3 år …

Lørdag. Jeg fikk sove en time lenger idag. Robert stod opp med alle guttene, minus Daniel, som er hos Pappa’n sin denne helgen. Snakk om deilig start på dagen! Da jeg stod opp, var guttene veldig klare for å gå å tur. Vi gikk en tur til bryggen «vår.» Der matet vi fiskene og måkene. Det er alltid populært! Jeg hadde Markus i bæresjalet, som jeg ikke har brukt siden han var helt nyfødt. De gangene jeg har hatt bruk for bæring, har jeg brukt babybjørnen. Nå kom jeg plutselig på hvorfor jeg digger dette bæresjalet: det er så enkelt å bære han. Det er riktig for ryggen/kroppen min da vekten blir riktig fordelt. Helt supert! Det er nesten sånn at man ikke merker at man bærer noen. Jonathan fikk prøve også og det var like bra! Om du ikke har prøvd bæresjal, så anbefaler jeg det virkelig!

Markus 💙

Markus 💙

Etter vår lille utflukt var vi å å møtte tante Nina og tante Ekka til en kaffe / sunn lunsj. Guttene fikk smoothie og kake. Tante Nina tok de til og med i lekebutikken, hvor de strålende fornøyde kom tilbake med hvert sitt nye tog! Sebastian ble spurt «har ikke du dette toget hjemme fra før?» Hvorpå han blid og ærlig svarer «å, joda!» Han fikk det likevel. Nå tror jeg ikke BRIO har flere tog vi ikke allerede har …

Jonathan ble sliten på tur og fikk låne plassen til Markus..

Jonathan ble sliten på tur og fikk låne plassen til Markus..

Da vi kom hjem fra lunsj, stod bestefar å ventet på oss. Han har vært på ferie og guttene ble veldig glade for å se han!  Brått hadde han tre barnebarn oppå seg! Han ble undersøkt av Sebastian / Dr Mc Stuffins … Ikke hver dag man får en sprøyte i øret …

Bestefar blir undersøkt ,ed sprøyte i øret ...

Bestefar blir undersøkt ,ed sprøyte i øret …

I det bestefar var på vei ut døren, kom tante Lill og Frida! Ekstra kult at de hadde meg seg en stor vannleke! Guttene er veldige glad i kusine Frida. Hun leker og passer på. Det har vært en skikkelig familie lørdag. Veldig koselig for store og små.

Sebastian sa plutselig da han skulle legge seg: «mamma! Jeg digger dere alle sammen. Familien min. Og togene mine!» Jeg: og jeg digger deg! Sebastian: » Å, tusen takk mamma!» Det var noen meget trøtte gutter som la seg på kvelden. Og som typisk er, de kveldene du tror de sovner fort – så bruker de en liten evighet … Hva har du gjort? Uansett, så håper jeg har vært strålende, som vår!

L💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.