Hos Dr. Sebastian 2 år – Jeg skjønner vi har vært mye på sykehus når …

BT sjekkes nøye 💉

BT sjekkes nøye 💉

… Sebastian leker med Dr. Mc Stuffins lekene og bare vet han skal gjøre med de forskjellige lege-tingene. Han målte blodtrykket mitt her om dagen og sa at sånn gjorde Markus på sykehuset. Litt rart, for jeg tror ikke han har sett det, men bare hørt at vi har snakket om det. Jeg fikk også ørene mine sjekket meget grundig av Dr. Sebastian, før Dr. Jonathan kom å dobbeltsjekket med en sprøyte!

Fremtidig Dr. Sebastian?

Fremtidig Dr. Sebastian?

Videre måtte jeg ta vaksine med sprøyten, etter stikket fikk jeg selvsagt plaster. Vel og merke på motsatt arm av den han stakk meg i, men plaster er plaster. Jeg fikk til og med en premie!

Fremtidig Dr. Jonathan?

Fremtidig Dr. Jonathan?

Som dere vet, så har det gått i tog i en evighet! I nærmere to år, har Sebastian kun lekt med tog! Vi har samtilige tog som BRIO har produsert, med og uten lyder og i alle former. Noen har vi til og med to like av. Nå ser det endelig ut som om han har sluppet togene litt og kan leke med andre ting. Den siste tiden har han vært veldig hektet på Dr. Mc Stuffins og løper rundt med kofferten sin. Den er til og med, med i sengen når han sover. Kanskje dette er familien fremtidige lege?

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.