En lang natt på isolat @ Kalnes …

Ved midnatt fikk jeg beskjed om at CRP var normal (1) så det var ingen tegn til infeksjon. Hvilket er bra! Væskebalansen var derimot veldig skjev. Jeg ble overrasket, for han har ingen tegn til dehydrering. Han fikk sonde i nesen kl 00.30 med væske. Han sov bra på natten, til tross for at han lå med ledning både her og der! Det fikk meg til å tenke på alle ukene han lå på Rikshospitalet med langt flere ledninger… På formiddagen ble det målt nytt BT: 98 / 47. I ammende og liggende tilstand. Det var en fin måling og et veldig bra trykk, til han være. Han tok nye blodprøver. Utifra blodprøvene å dømme, gikk ting rette veien. Så de stoppet væsketilførselen. For å sjekke at han faktisk spiser (og hvor mye han får i seg) – ble han veid både før og etter måltid.

Frokost med utsikt!

Frokost med utsikt!

Barneoverlegen var innom. Jeg bombarderte henne med spørsmål, stakkars. Kan dette ha noe med nyren å gjøre? Kan det være på grunn av tarmene? Hun sa at dette var en isolert hendelse (passer fint med en isolert hendelse, når vi ligger på isolat…) På ettermiddagen kom hun tilbake og sa det var et magevirus. (Husker selvsagt ikke navnet) Om jeg ønsket, kunne vi dra hjem, med beskjed om å komme tilbake om han skulle kaste opp mer. Fri som fuglen! Det var utrolig deilig å gå ut av døren og få solen i ansiktet! Derimot Ikke like deilig etter det som føltes ut som en mil gå-tur til bilen med Markus i bilstolen…

 

Overvåkning!

Overvåkning!

Markus er i finfin form igjen og er blid og fornøyd igjen! Jeg merker at jeg blir ekstra stresset når det gjelder han med tanke på sykdom. Hadde det vært noen av de tre eldste, hadde jeg nok ikke ringt legen og ihvertfall ikke sykehuset. Heldigvis hadde jeg rett:  Mamma-innstinktet er sterkt og uroen over at noe ikke stemte med han, var rett – igjen …

Ha en god, (alt for?!) varm kveld!

L💙

Annonser

2 kommentarer til “En lang natt på isolat @ Kalnes …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.