Du er det første jeg tar på om morgenen og det siste jeg tar om kvelden … Jeg er AVHENGIG av deg!

Jeg blir helt desperat om jeg ikke har deg i umiddelbar nærhet. Du er det første jeg griper etter om morgenen, det siste jeg tar om kvelden. Jeg har deg i stort sett alle vesker, stellebagen, jakkelommer, nattbordskuffen, på kjøkkenbenken, toalettmappen, badet, i bilen, til og med i sengen til Markus har jeg deg. Vi har vært sammen hver dag ( opptil flere ganger hver dag også! ) i 4 år, kun avbrutt av noen få måneder. Da ble jeg lurt av Robert og søsteren min til å slutte. De lokket meg med en Marc Jacobs veske som jeg hadde siklet på en stund. Endelig hadde jeg mulighet til å få den – men da måtte jeg slå opp med deg først. I 3 måneder måtte jeg bevise at jeg klarte meg på egen hånd, uten deg. Det var helt forferdelig de aller første dagene! Jeg snufset og gråt omtrent, spesielt da jeg skulle legge meg. Det var så vanskelig å sovne uten deg. Flere ganger om natten våknet jeg og gispet etter luft. Det var vanskelig å puste! Etter ca en uke, begynte det å gå bedre. Etter det som føltes som en evighet, fikk jeg endelig vesken av de! Jeg var lykkelig! (de som sier at lykken ikke kan kjøpes, lyver … ihvertfall i dette tilfelle! ) Det gikk fint i et par måneder til. Helt til jeg ble gravid med Markus. Da dukket savnet etter deg opp igjen. Etterhvert ga jeg etter og hooket opp med deg igjen! Det føltes bare så deilig å kjenne deg igjen. Jeg klarte endelig å puste ordentlig igjen, du gjorde det så enkelt for meg. Mange ganger har jeg prøvd å erstatte deg, men det er ingenting som virker like bra som deg. Du er den eneste jeg vil ha, min kjære

Otrivin med menthol.

Deg og meg ..

Deg og meg ..

Jeg var i butikken for å kjøpe nesespray. Det var påskeferie og butikkene skulle være stengt noen dager, så jeg tenkte «jeg kjøper to!». Han bak kassen sa at det var ikke lov. Kun 1 pr kunde, pr 24 timer! Jeg ba på mine knær og sa jeg lovet å ikke si det til noen om jeg fikk kjøpe. Han var streng og sa nei! Han kunne ikke slå inn to stykker på samme kvittering. Jeg ba, det fineste jeg klarte om ikke han kunne åpne den andre kassen og slå inn den andre der. Til min store overaskelse sa han ja. Visste du det, at det er så strengt? For å kjøpe NESESPRAY?! Det sier litt om hvorfor man ikke skal bruke det så mye – og ihvertfall IKKE så mye som jeg gjør.

Første gangen jeg ble gravid med Daniel gikk det helt fint. Jeg klarte meg uten. Avhengigheten startet da jeg ble gravid med Sebastian. Jeg trodde jeg var forkjølet og tok litt nesespray. Jeg har forsøkt saltvann, Otrivin for baby / barn – men det er ingenting som funker! Det forsatte for fullt da jeg var gravid med Jonathan og fortsatte bare da jeg ble gravid med Markus. Og nå klarer jeg ikke slutte! Det er ingenting som slår en spray med Otrivin med menthol! Det er offisielt: Jeg er AVHENGIG AV NESESPRAY MED MENTHOL!

L💙

Annonser

10 kommentarer til “Du er det første jeg tar på om morgenen og det siste jeg tar om kvelden … Jeg er AVHENGIG av deg!

 1. Veronique

  Du er nok ikke den eneste som er avhengig av nesespray. Det er jeg nemlig og. Menthol er den beste «smaken». Jeg klarer meg ikke en hel dag uten nesespray.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg blir sååå overrasket, etter dette innlegget er det mange som har skrevet til meg og sagt at de også er avhengig! Jeg er glad for at det ikke bare er meg 😂 Men idag har jeg fått en kortison spray, skal prøve den i kombinasjon med mentol sprayen noen dager. Krysser fingrene for at det går over snart! Har du vært på kjøret lenge? Er du ikke enig at det ikke finnes noe bedre enn mentol?jeg digger den, jeg!

   Svar
   1. Veronique

    Jeg tror jeg har brukt nesespray mer enn 5 år. Begynte nok en gang jeg var skikkelig forkjølet og siden jeg har brukt det. I begynnelsen brukte jeg kun vanlig nesespray, men så en dag var det tomt for vanlig nesespray i butikken og kjøpte mentol istedenfor. Jeg syntes den var alt for «sterk» i forhold til vanlig. Var nødt til å kjøpe en vanlig på apoteket, men så etterhvert gikk jeg over til mentol. Jeg føler at nesa mi åpner seg mye mer med mentol enn med uten. Lenge leve mentol!!!!!!!!!

    Svar
    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

     Enig: lenge leve mentol!! Det er som dop, man blir avhengig!! Jeg blir super stresset om jeg ikke har mer igjen og det er kveld 😂 Ha, ha! Har prøvd en ny kortison spray et par dager i kombinasjon med mentol, men er usikker på om det hjelper. For jeg blir ikke like «åpen» som med mentoren! Den går jo rett til hodet 😂😂god helg til dere!

     Svar
     1. Veronique

      Jeg er overrasket at han i kassen sa nei når du spurte om du kunne kjøpe 2 nesespray. I går kjøpte jeg nesespray, og hun i kassa trodde jeg sa 2 og kom med 2 stk. Jeg kjøpte kun en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.