Når lillebror snakker til bittelillebror, men egentlig ikke kan snakke …

Tiden går så fort! Markus begynte for få uker siden å rulle rundt. Fra ryggen til magen. Nå ruller han helt rundt! Han er så fornøyd med så selv når han gjør det og ligger på magen å spiser på hendene sine. Og gjerne ruller han rundt og rundt og rundt – til han til slutt ender opp midt på gulvet, som her:

Markus

Markus ruller rundt!

Det er moro med den enorme utviklingen til guttene! Alle fire guttene har til nå, utviklet seg i ganske likt tempo. De har gjort de store milepælene på ganske lik tid. Daniel og Sebastian følger hverandre veldig likt. De skravlet mye og fort (som meg) tidlig! Jonathan er den som ikke har vært helt lik dem, han er snart 2 år og prater lite sammenlignet med de to eldste. Han forstår absolutt alt vi sier til han, men svarer stort sett alltid med nei! Men nå den siste tiden har han begynt å si flere og flere ord. Det er kult! Ekstra morsomt syns jeg det er når han «prater» til Markus. Da snakker han veldig (u)tydelig «babyspråk» til han. Jonathan som ikke snakker ordentlig, prater med bittelillebror som svarer med å bare smile fra øret til øret. Det er så moro å se på!

Han er veldig nysgjerrig på han andre i spillet der 😂

Han er veldig nysgjerrig på han andre i spillet der 😂

Alvorlig samtale under frokosten

To bittesmå brødre i mellom 💙

 

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.