Markus update: første BT måling etter kreftkontrollen @ Kalnes sykehus!

For få uker siden hadde Markus sin første «kreft-kontroll» – som heldigvis ikke viste noe tegn til spredning eller nye svulster! MEN nyren hans (hvor svulsten lå) utvikler seg ikke. Den var 45 mm og hadde krympet til 27 mm på forrige måling. Legene mener de kan ha kuttet deler av blodtilførselen da de opererte bort svulsten. Til sammenligning hadde den andre nyren vokst til 55 mm.

Mens vi venter ...

Mens vi venter …

Idag var det tid for første kontroll. Blodtrykksmåling. Dette skal han ha hver 4.uke frem til neste kreftkontroll i august. Han har hatt høyt blodtrykk, kun da han lå i narkose sist, var det målt noe lavere. Denne gangen var det lokal-sykehuset vi var på, ikke Rikshospitalet. Vi har bedt om at alle kreftkontroller gjøres på Rikshospitalet, da det er der vi føler oss hjemme. Og ikke minst der de kjenner Markus. Blodtrykket ble målt 118/74- stadig høyt. (Siste måling var 115/84. Puls på 179/minutt.) Sykepleieren ville konferere med kreftlegen før hun sa noe. Vedkommende var ikke tilgjengelig, så etter litt venting fikk vi dra hjem likevel. Jeg hadde så vidt rukket å komme inn hjemme, før hun ringte. Kreftlegen vil ha han inn til nye målinger allerede onsdag neste uke. Da er det nye BT målinger og lyskepuls.

Markus syns det er litt kjedelig å vente ...

Markus syns det er litt kjedelig å vente …

Kjenner at dette tar på! Ut og inn av sykehus, stadig flere å forholde seg til av nye leger. Usikkerheten. Det er mye tanker og følelser i spill, hver gang sykehusene ringer og ikke minst hver gang vi er der…

 

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.