Prøvd meg som 18 (!!) barnsmamma …

I to hele timer, har jeg prøvd meg som 18 barnsmamma! I form av bursdagsfesten til Daniel. 18 gutter! Jeg trodde mine fire gutter  kunne lage lyder, men det er ingenting sammenlignet med 18 stykk 6/7 åringer! Jeg lærte fort måten å få oppmerksomheten fra de: en spesiell klapp, så klapper de tilbake – da vet de at det kommer en beskjed. Det var nesten magisk, helt stille ble det! De som fløy rundt og tilsynelatende ikke hørte etter, klappet tilbake og alt stoppet opp. Og de lyttet! Etter ønske fra den nybakte 7 åringen var menyen: hjemmelaget pizza, sjokoladekake og gelé. Desserten bestod av en pose med godteri! En skikkelig gourmet fire-retters med andre ord

Ikke hver dag jeg har 18 gutter til bords!

Ikke hver dag jeg har 18 gutter til bords!

Etter pizzaen var det pakkeleken! Ikke alle hadde vært med på dette før. Men det forstod fort konseptet. Jeg pakket inn tre små pakker og hadde 12 lag med papir. Lot det gå kun 1 minutt mellom hver gang det ble pakket opp – ellers kunne vi sittet der en evighet. Moro å se hvor spennede de syntes det var. «Er det enda en pakke?»

Sebastian fikk være med på Daniels fest 🎈🎉

Sebastian fikk være med på Daniels fest 🎈🎉

Vi sang bursdagssangen, meget flerstemt! En av bestekompisene til Daniel var kake-sjef og delte opp og ga til alle sammen. Etterpå var det gelé! Etter litt frilek, samlet jeg hele gjengen med klappingen og Daniel fikk dele ut godteposer, 10 minutter før de ble hentet. Så kjære foreldre, beklager om barna fikk litt sukker før legging 🤗 – men er det bursdag, så er det bursdag!

Daniel var kjempefornøyd med dagen sin! Jeg spurt hva som hadde vært mest stas. «Alle pakkene!» Så skyndte han seg å legge til «og være sammen med alle vennene mine!» Han sovnet en del senere enn vanlig, med sengen full av diverse Star Wars, bamser og Lego 😂

Mange fine pakker 🎈

Mange fine pakker 🎈

Konklusjonen er at 18 barn, alene er på grensen. Men når sant skal sies, så gikk det veldig bra! Det fine med å bare låne 18 barn, er at det er nettopp det, bare et lån 😜 Flagget er tatt ned, roen har senket seg og bursdagsbarnet er nok et sted i Star Wars drømmeland … Tenk at min lille Daniel er blitt 7 år! Tiden flyr! Jeg er uendelig stolt av den lille gutten min, med det store hjertet. Han er en super gutt!

L💙

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Prøvd meg som 18 (!!) barnsmamma …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.