1 av to bursdagsfeiringer unnagjort & snart tid for Markus sin navnefest… HELT til Jonathan kastet opp og….

Denne uken er som sagt før den store festuken hos oss. 17.Mai feiringen er unnagjort og nå gjenstår det 1 bursdagsfeiring for den store 7 åringen og navnefest for lille Markus. Som dere ser i kalenderen, har jeg ikke planlagt så mye enda …

Den store festuken planlegges videre!

Den store festuken planlegges videre!

Jeg kjente jeg begynte å bli noe stresset da jeg igår innså, at alt jeg har gjort så langt, er å invitere gjester! Brått står det en haug av familien og venner på døren, uten at jeg har planlagt noenting 😂 Vi har bestemt oss for hva vi skal servere, det blir tapas! Enkelt, godt og greit å servere til mange. Jeg har fått det for meg at jeg skal lage noe pynt selv, men i mangel på kreativitet, så lurer jeg på å droppe det. Heller kjøre en meget minimalistisk stil, med en pyntet kake. Hvordan kake bør jeg lage? Dersom noen har noen gode tips, send meg oppskrift på Mail! Lurer på om jeg skal forsøke meg på en pavlova – etter tips fra min gode venninne Veronica. Aldri prøvd før, så kanskje ikke så lurt å prøve for første gang nå? Uansett må jeg ha et par kaker til. Sjokoladekake? Jammen ikke lett!

Avsnittet over skrev jeg imorges – før Jonathan kastet opp da i det vi ankom parkeringsplassen på sykehuset. Trolig har han fått omgangssyken. Så vi avlyste både bursdagsfeiring og navnefesten lørdag. Vil nødig risikere å smitte noen. Så da slapp jeg lett unna planleggingen 😂😜

God helg! Håper du holder deg frisk!

L💙

Annonser

2 kommentarer til “1 av to bursdagsfeiringer unnagjort & snart tid for Markus sin navnefest… HELT til Jonathan kastet opp og….

 1. Louise

  Pavlova er veldig godt og veldig enkelt. Finnes til og med ferdigpose til marengsen fra Toro👍
  Håper dere ikke blir smittet alle sammen og at det blir feiring snart😊

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Hadde planer om å prøve meg på en pavlova. Men nå slipper jeg jo det … Heldigvis er det ytterst sjeldent (tror det har skjedd kun en gang) ag andre blir smittet når en har omgangssyken. Selv har jeg ikke kastet opp på sikkert 25 år! God helg Til deg og dine, Louise!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.