«Jeg elsker ikke deg og du elsker ikke meg»…

Vi sitter ved middagsbordet, hele gjengen. Jeg spurte om guttene hadde hatt en fin dag på skolen / barnehagen. Og tok runden med «mamma elsker Daniel, mamma elsker Sebastian, mamma elsker Jonathan, mamma elsker Markus og mamma elsker pappa» Sebastian ser på meg og sier : «Jeg elsker ikke deg og du elsker ikke meg!» Jeg satt opp det tristeste ansiktsuttrykket jeg kunne og sa at jeg elsker Sebastian. Han begynte å smile fordi jeg liksom var trist og gjentok » jeg elsker ikke deg og du elsker ikke meg» ! Så spurte han om jeg ville nusse han på kinnet og jeg ga han et skikkelig smellkyss, da lo han godt!

Hør han på denne videoen: «Jeg elsker ikke deg og du elsker ikke meg!»

Sebastian sier mye rart og morsomt! Han skravler stort sett hele tiden – Robert mener at han arvet det etter meg? Det kan jeg ikke skjønne. Ha ha! Da han skulle legge seg, hadde hann ombestemt seg – heldigvis! Han ga meg en god nattaklem og så «jeg elsker deg også, mamma. Nattinattinattinatt!»

image

L💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.