Markus’ 4 mnd kontroll HS & sammenligninger!

Gooood morning sunshine! Etter at Sebastian og Jonathan var levert i barnehagen og Daniel var levert på skolen, dro Markus og jeg til helsestasjonen. Det var tid for 4 måneders kontroll. Alle med barn, vet hvor fort tiden kan gå innimellom. Jeg syns markus nettopp var på 3 måneders kontrollen… At Markus er over 4 måneder allerede, kan jeg knapt tro!

Blidfisen i bilen på vei til HS.

Blidfisen i bilen på vei til HS.

Vi byttet helsestasjon på alle guttene for en tid tilbake, da vi overhodet ikke var fornøyd med den vi hadde. Det var forskjellige helsesøstre hver gang jeg kom på kontroll med guttene. Ganske slitsomt / irriterende å hver måned måtte fortelle alt på nytt, svare på de samme spørsmålene… Dansk-talende turnuslege som skulle språkteste Daniel på sin førskoleundersøkelse. Ikke akkurat de beste forutsetningene for guttene eller meg, så jeg valgte å droppe HS og tok heller alle kontroller hos fastlegen vår. Min fantastiske jordmor, Hilde, satt meg en i kontakt med ny helsestasjon. Her ble jeg lovet samme helsesøster til alle guttene – da var jeg ikke tvil. Her var det bare å bytte! Nå har vi altså vært hos Hanne Grete, som har fulgt Markus helt fra fødselen av. Så hun kjenner han godt og ikke minst kjenner til historien. Han vokser fint og følger sin egen kurve helt perfekt!

Markus veier nå: 7065 gram og er 63 cm lang.

På samme tid så de andre guttene sånn ut:

Daniel: 7590 gram / 67, 5 cm

Sebastian: 8045 gram / 67,5 cm

Jonathan: 8590 gram / 65 cm

Har det vært store forskjeller på dine barn? Eller er de ca samme? Jeg syns det er litt morro sammenligne de, da de var ganske like ved fødsel alle fire. Det er rart at de vokser i sitt eget lille tempo. Fascinerende!

L💙

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.