..min beste venn forlot meg! Bill.merk: NY bestevenn søkes!

I min hverdag, som daglig leder i familien O.J., så har jeg fått noen få, nære, utvalgte bestevenner. De stiller alltid opp for meg, uansett når tid på døgnet jeg trenger de. De har hver og en unike kvaliteter og jeg kan virkelig ikke se for meg et liv uten noen av de. De kjenner meg godt og jeg kjenner de godt, etter flere år som bestevenner. Men idag skjedde det noe, brått og uten forvarsel! Den ene bestevennen min, forlot meg…

Det er slutt...

Det er slutt…

Bestevennene mine er (i stigende rekkefølge) : støvsugeren. Denne brukes opptil flere ganger daglig. Spesielt etter hvert eneste måltid, da støvsuges det under, rundt og oppå spisestuebordet. Dessuten er denne støvsugeren mye raskere enn den andre støvsugeren min, Jonathan. Vaskemaskinen. Tørketrommelen. Disse to er også daglig i bruk og desidert to av mine bestevenner. Plutselig idag skjedde det utenkelige. Støvsugeren tok kvelden. Det vil si at noe trolig har kilt seg fast inni den og den virker ikke lenger. Jeg har sikkert blitt litt for ivrig og støvsuget en legokloss eller noe. Det var en skikkelig nedtur for meg da det skjedde og jeg innså raskt at jeg må ut å finne en ny bestevenn allerede idag! Har du noe tips til ny bestevenn? Hvilken har du? Jeg har vært trofast mot min Nilfisk i mange år og har vært veldig fornøyd med denne, så vurderer å gå for samme nå.

L💙

Annonser

2 kommentarer til “..min beste venn forlot meg! Bill.merk: NY bestevenn søkes!

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Er du ikke? Jeg har vært kjempefornøyd med min! Virkelig, vurderte et øyeblikk å ha litt kjærlighetssorg Over wt det er slutt 😂 vi har en sånn stoooor industri støvsuger, vurderer å ta inn den, jeg er helt desperat, det er jo KRISE med 4 barn i jus, å ha en fungerende støvsuger!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.