Dagen før dagen!

Mandag. Idag har vi egentlig gjort alt og ingenting. (Det jeg burde ha gjort, var å planlegge til bursdagsfeiringer og navnefest – men det får jeg ta ettter 17.mai…) Vi har vært på tur til Krokodilledammen- igjen. Fortsatt ingen krokodiller. Sebastian syklet, Jonathan tuslet og Markus sov i vognen sin. Daniel var hos Pappa’n sin og kom ikke hjem før på ettermiddagen. Sebastian dro oss med til motorveien, for der bruker lastebilene å tute til barnehagen når de går på tur dit. Dessverre var det veldig få lastebiler idag, så ingen tuting.  Vi holdt på litt ute idag, ryddet og plantet litt flere bærbusker og pyntet med blomster på terrassen. Moro nå som varmen kom, for det vokser og spirer i frukthagen som bare det! Guttene spør hver dag om ikke det snart kommer blåbær, rips, bringebær, plommer eller epler…

Mini gartner'n min 🍀

Mini gartner’n min 🍀

På formiddagen var vi i Son. Vi møtte Felicia, Erlend og lille Felix. Felicia er en gammel venninne av meg, som bodde i Paris samtidig med oss. Det er en hel evighet siden vi har sett hverandre, foruten 2 minutter da Markus var innlagt på Rikshospitalet. Da møttes vi helt tilfeldig. Det var kjempehyggelig å se henne igjen og ikke minst se lille Felix. Han er to uker eldre enn Markus og super nydelig! Da vi kom hjem igjen, lekte guttene litt ute i hagen, mens jeg fikk gjort noe fornuftig: støvsuge! Og brette klær.

Markus på lekerommet.

Markus på lekerommet.

Følger ivrig med på Sebastians lek!

Følger ivrig med på Sebastians lek!

 

 

Markus liker å ligge på magen. Fint, for da får han brukt musklene sine og det er fint for han å følge med på det som skjer rundt han. Idag lå han lenge på lekerommet og fulgte ivrig med mens Sebastian bygget togbaner. Litt tryggere for han å ligge der når Jonathan ikke er inne. Han kan til tider være litt for brå og ender ofte opp med å skremme Markus.

 

Etter at guttene hadde lagt seg, fant jeg frem klærne deres til imorgen. Jeg burde strengt talt strøket skjortene deres, men det hoppet jeg glatt over. Flagg er også funnet frem, eneste jeg enda ikke har klart å bestemme meg for, er hva jeg skal ha på meg imorgen. Praktisk & ammevennlig – ikke akkurat den enkleste kombinasjonen…

Jeg håper du får en strålende feiring imorgen med familie og venner! Riktig god 17.mai til deg!

L💙

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.