Forberedelser og oppladning til den store FESTUKEN : 17. Mai, bursdag x2 & navnefest!

Denne uken er det mye fest hos familien O.J.! Jeg elsker å planlegge, forbrede og ikke minst gjennomføre med stil! Jeg liker at alt er gjennomført, gjerne et tema/konsept. Utfordringen er bare at jeg knapt har startet å planlegge noe som helst …

Først 17.mai! Huset skal vaskes og kanskje pyntes med noen 17.mai aktig blomster. Hagen og terrassen må ryddes fri for alt fra badebleier, håndklær, leker, sykler og hester (!?) Pynter du noe til 17.mai? Med hva? Jeg tar gjerne imot litt inspirasjon, selv om det er rett rundt hjørnet – Plantasjen er åpen idag og jeg hiver meg gjerne i bilen om jeg blir inspirert eller får noen gode ideer/tips!  Klær og flagg må strykes, jeg aner enda ikke hva jeg skal ha på meg. Bunad utgår i år, med tanke på amming. Heldigvis skal vi bort til middag, så det trenger jeg ikke tenke på.

En av to hester i hagen 🐴

En av to hester i hagen 🐴

Daniel fyller 7 år denne uken og skal selvsagt ha bursdagsfest med alle vennene sine. Han har selv bestemt menyen: mammas mini pizza & sjokoladekake! Så jeg må i butikken -igjen, å handle inn det jeg trenger. Ifjor bestilte jeg to super kule Ninja Turtles kaker fra datteren til en en familievenn, som er super dyktig på kakebaking. De var bare fine og alle barna var imponerte! I år skal jeg prøve å imponere bursdagsgutten selv med egen kake! Om ikke annet, blir den laget med mye kjærlighet. 

Mer fest: Daniel skal også ha familiefeiring til helgen. Markus skal ha navnefesten sin til helgen. Til familiefeiring og navnefest, ligger jeg dårlig an. Jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal lage, vurderer alt fra grillings til tapas. Kaker har jeg heller ikke tenkt på – og helgen nærmer seg med stormskritt. Kjenner jeg blir litt stresset når jeg tenker på det. Hva slags kaker bør jeg lage? Itillegg hadde jeg store ambisjoner om å lage noe pynt til navnefesten selv, men har rett og slett ikke hatt tid. i tillegg hadde jeg tenkt å lage «fadderbevis» til alle fadderne vi har valgt. Noen som kan gi meg noen gode ideer her? Kanskje noen andre også har laget? Har forsøkt å titte på nett, men finner ikke noe jeg liker.

Med andre ord, jeg står ovenfor en uke med mye fest og moro! Nå gjelder det bare å holde hodet kaldt og planlegge nøye.

Ønsker deg og dine en riktig fin 17.Mai feiring imorgen!

L💙 -partyplanlegger’n

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.