Bortskjemte barn?

Tøffe, viktige valg må tas …

Jeg har aldri vært noe kake-menneske, altså jeg kan spise kake i en bursdag, men jeg kan ikke stappe i meg en hel kake… Men nå som jeg ammer igjen, har sukker kicket igjen meldt seg. Jeg innbiller meg at kroppen trenger sukker, gjerne i form av en donut eller noe av guttenes smågodt fra påsken. Dette var dagens mellommåltid! En fersk, deilig donut. Fylt med vaniljekrem!

image

Rett etter at jeg satte tennene i denne deilige kjempesmulteringen, fikk jeg øye på noe annet med masse sukker i. Nemlig denne:

Nam, nam!

Nam, nam!

Da ble det rett og slett ett tøft valg! Hva skulle jeg gå for? Det gikk som det måtte gå, jeg dyttet ned begge to på relativt kort tid. Noe skuffet ble jeg over kokkosbollen (uten kokkos) da den smakte litt lite… Så neste gang jeg står ovenfor dette tøffe valget, er jeg ikke i tvil om hva jeg skal velge!

Jeg har bestemt meg for snart å begynne en litt sunnere hverdag, uten unødvendig sukker. Jeg har bare ikke bestemt meg for når jeg skal begynne med det…  Har dere opplevd mer sukkerbehov under amming? Og er dere like dumme som meg, som tilfredsstiller kroppen med sukker? 😬

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.