Heldige meg som får tilbringe tid med denne søte karen her …

Jeg er så heldig som får tilbringe dagene hjemme med denne blide gutten! Markus er nå 12 uker alt. Det er flere uker siden han begynte å smile til oss. Nå smiler han stort sett hele tiden, alle som ser på han, får et smil tilbake. Ekstra stas er det for tre storebrødre når snakker til han og han smiler! Tiden flyr avgårde og allerede har han begynt å bable til oss. Er han i riktig godt humør, kan han bable lenge. Mon tro om han også blir som sine tre storebrødre (eller mamma’n sin) en ordentlig skravlebøtte?  Personligheten i han kommer frem og jeg innser at han er en ekte, liten person.

Mange uttrykk 🤗

Mange uttrykk 🤗

Skeptisk? 😧

Skeptisk? 😧

Altså jeg vet han er en ekte liten gutt, men det kommer alltid en tid hvor jeg bare skjønner at de er bittesmå individer! Og det er like spesielt hver gang!  Og denne tiden er akkurat !

Når jeg ser på lille Markus, så er det som om jeg blir litt forelsket i han! Lille gutten som ser på meg, smiler med hele ansiktet og viser tydelig glede over at jeg er mamma’n hans. Er ikke det magisk, så vet ikke jeg. Jeg har hatt sånne øyeblikk med alle de tre andre, da de var nyfødte også. Det er rart hvordan det er sånn og jeg er (nesten) sikker på at ingen som ikke er mamma selv, kan forestille seg den enorme forelskelsen det til tider er.  Å være mamma. Selv hadde jeg aldri klart å forestille meg det på forhånd. Det er så sinnsyk kjærlighet 💙 ikke sant?

L💙

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.