plandag i barnehagen, sa du?!

Så er den plutselig her igjen, plantegen i barnehagen! To aktive gutter, som  være hjemme med mamma og bittelillebror. Ikke alltid like populært! Men jammen ble det godt mottatt idag morges, da jeg informerte om at idag var det fri og de skulle være hjemme med meg! (Les: gå i sine nye batman-pysjer til langt på dag og se doctor mc Stuffins til den store gull medaljen!)

Som regel bruker jeg å ha god kontroll på når det er plandager, men må ærlig innrømme at jeg er noe i ammetåken: for kort tid tilbake informerte jeg ikke bare en, men to mammaer i barnhagen om at det var plandag. Naturlig nok, holdt de barna sine hjemme (for ingen sender barna sine i barnehagen når det er plandag!) Ved 10 tiden ringer den ene mammaen meg og spør om det virkelig er plandag og barnehagen er stengt, fordi hun ser at barn faktisk blir levert. *kremt* Det var bare jeg som var en måned for tidlig ute, det var ikke plandag 29.Mars, men april … Så da var det bare å levere guttene da!

Vi har ingen planer idag og det er litt godt også. Bare kose oss! Ikveld skal vi til tante Nina og tante Ekka på middag, Sebastian gleder seg allerede, fordi han har «avtalt» med tante Nina at han skal få «gogga»  og chips …

Plandag!

Plandag!

God fredag til deg, plandag eller ikke, det er helg! 

L💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.