Byggmester-Bob: Daniel (6år) bygger rail til sparkesykkelen sin!

For litt tilbake spurte jeg Daniel om han klarte å komme på noen aktiviteter som han ville gjøre med bare mamma eller bare Robert. Dette for at han skal ha litt alene-tid, kvalitetstid med bare oss og «slippe» unna brødrene sine litt. Det er godt for både han og oss. Dagens prosjekt var å bygge rail til sparkesykkelen med Robert. Daniel er skikkelig sparkesykkel entusiast! Han lærer seg stadig nye triks og hopper rundt. På forhånd hadde de laget en skisse med hvordan den skulle være og hva de trengte av materiell. Daniel har nemlig sett på «Trond med hammer`n» på barnetv og visste at en skisse var veldig viktig.

Etter en times tid med saging, bizzing (drill) og testing, var railen klar! Daniel var storfornøyd!

Full konsentrasjon 🔨✏️

Full konsentrasjon 🔨✏️

Skisse er viktig!

Skisse er viktig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg måtte selvsagt prøve også – må innrømme at jeg ikke var såååå god som jeg trodde jeg skulle være. Moro var det ihvertfall, for både Daniel og oss. En ting er sikkert: vi kommer til å få mange blåmerker, hele gjengen … Daniel har allerede planlagt neste byggeprosjekt – en trikse- «ting» til sparkesykkel og skateboard!

image

Ferdig!

image

i farten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.