Kreativ mat & restaurant & god service! -på lat!

Daniel har hatt en av bestekompisene fra skolen på besøk idag. De var først oppe på rommet hans å lekte litt. Så kom de ned å ville lage mat til meg, ikke på ekte, men på lat! Jeg måtte late som om jeg var på en fin restaurant, all maten jeg fikk var gratis. De var meget høflige servitører og spurte «frøken! Vil du ha noe mer»? Jeg fikk vin tappet fra lampen, i en kaffekopp, vafler med tomater & paprika og toast med sopp og brokkoli. Mange spennende kombinasjoner. Om jeg sitter å lytter eller leker med guttene, blir jeg stadig imponert over kreativiteten i leken. De ser muligheter overalt, sjeldent hindringer.

Deilig servering!

Deilig servering!

Jeg serverte ekte taco med makaroni til middag. (spesiell kombinasjon det og,,,) Jonathan spiser verken skjell eller taco lefser, så han taco med makaroni. Sebastian spiser aller helst bare tørre lefser, er han virkelig crazy tar på litt kjøttdeig og ketsjup 😂 Guttene må jo bli mette på ekte også! De spiste som bare det, alle 5!

image

Daniels kompis spurte om han kunne overnatte og det fikk han selvsagt lov til! Etter middag var det høyt lydnivå og gjemsel. Ikke like moro å leke gjemsel med en som ødelegger ved å fortelle hvor den andre gjemmer seg. I tillegg ville han både telle og gjemme seg. (Sebastian) Minner meg om da Daniel var mindre og lekte gjemsel. Poenget var bare at han hadde glemt å si ifra til noen, så ingen lette etter han 😂 Ha ha! Godt han er like utålelig som mamma’n sin, så han kom fort frem igjen.

Lørdag morgen våknet jeg til dekket bord. (Jeg var litt i ørska idag tidlig, så jeg glemte helt å ta bilde av det!) Daniel og kompisen hadde dekket på til frokost, på ekte. Det var veldig koselig gjort og bare for oss å steke rundstykker, lage egg og finne frem pålegg. Her i huset er vi alle glade i mat, både på lat og på ekte som guttene sier 😂!

God lørdag!

L 💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.