Påsken nærmer seg – bli med på FruBever’s påske-GIVE AWAY!

Sponset innlegg! 

I løpet av min relativt korte periode som «blogger», (noe jeg egentlig ikke liker å kalle meg selv, men men…)  har jeg fått med meg noen flotte, snille og dyktige samarbeidspartnere.

Påske give away 🐤

Påske give away 🐤

Jeg feirer ar det snart er påske og deler ut en av tingene fra en av mine samarbeidspartnere til en heldig vinner. I denne omgang er det enten MyShield, vognpynt med valgfritt navn fra Hekle og Strikke, superpraktiske antibac fra Binky Spritz eller merkelapper fra DinMerkelapp.

Alt du trenger å gjøre, er å skrive «GOD PÅSKE» og hvilket produkt du vil vinne. Enten her, på bloggens Facebook side eller kommentarfeltet i dette innlegget. Vinneren trekkes 2.påskedag kl 21. PS, det er selvsagt lov å dele innlegger, tagge venner osv.

Lykke til 🐤!

Linn

les gjerne på linkene for å lese mer om produktene!

 

My Shield?

– My shield- passer barn fra ca 3/4 års alderen. MyShied er perfekt til blodprøver, skjermen gjør slik at barnet ikke ser sprøyten. Dessuten er det forskjellige skjermer å velge mellom, slik at barnet selv kan velge/finne sin favoritt. Bak skjermen er det en diplom som barnet kan få etter prøvetakingen. Det er også med 8 tatoveringsplaster. MyShield plastere er allergitestet, hudvennlige og pustende. Hjemme kan man bruke den ved rensing av sår, kutt og lignende.

image

 

image

Vognpynt med valgfritt navn fra Hekle og Strikke. Flinke Maria står bak Hekle og Strikke. Hun har laget denne fine vognpynten til Markus da han ble født. Vinneren velger farger og navn selv.

image

 

DInMerkelapp passer utmerket til merking av leker!

DInMerkelapp – perfekt til merking av barnas leker eller tøy. Merk at det er forskjellige type lapper til merking av tekstiler. (For at de skal tåle vask/trommel) DinMerkelapp har uendelig mange motiv og farger du kan velge mellom for å gjøre lappene akkurat slik du/barnet vil ha de. Her er det blitt veldig enkelt med eget familiestempel, praktisk når jeg skriver mange julekort.

 

Binky Spritz?

Binky Spritz – alle foreldres beste venn på reise. Hvor mange skjer ikke dette: du er på flyplassen/i bilen, barnet mister den eneste smokken du har med på gulvet. Et par spurter med BinkySpritz og saken er løst! Barnet kan putte den rett i munnen. Ingen farlig tilstettningstoffer eller sprit lukt! Jeg kan virkelig anbefale alle småbarnsforeldre disse fantastiske produktene. Jeg er så heldig å får gi bort et sett med de tre flaskene over.

4 kommentarer til “Påsken nærmer seg – bli med på FruBever’s påske-GIVE AWAY!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.