Lørdag: hodepine fra helvete, vårfeeling & middagsdate!

Lørdagsmorgen våknet jeg med tidenes hodepine! Har ikke hatt sånn hodepine på maaaange år (-og da sikkert etter en morsom fest kvelden før)! Selv ikke Paracet hjalp. Så jeg var i skikkelig godt humør idag… Not! Men jeg ble veldig glad da jeg kom ned: Daniel og overnattingsgjesten vår, hadde dekket på frokostbordet. Så snille og flinke gutter. De var de første som stod opp idag. Etter en koselig frokost med rundstykker, sjokoladepålegg og saft. (Det er tross alt lørdag!) ,begynte lørdagen for fullt!

Guttene fortsatte å leke gjemsel, men ga fort opp da det var litt kjedelig å leke med bare to. Så da løp de ut og fikk med seg en annen jente fra klassen. De løp inn og ut hjemme her og like mye ut og inn hos henne. De har lekt sammen i hele dag. Det er utrolig deilig at det har vært litt vårfeeling, så vi kan være ute påkjennelse litt sol & frisk luft.

Sykkeltur i vårsolen ☀️

Sykkeltur i vårsolen ☀️

Såpebobler !

Såpebobler !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert og jeg var en liten tur ute med guttene. Jonathan og Markus sovnet med en gang i vognen. Sebastian og jeg blåste såpebobler og syklet. Det er rart hvordan alle barn digger såpebobler. Digger din/dine også bobler? Her er det bare lov å blåse såpebobler når man bader og dusjer, ellers er det forbeholdt ute. Hodepinen min ga seg ikke, så på formiddagen idag gjorde jeg noe jeg ikke kan huske siste jeg gjorde, jeg sov! Sebastian og jeg lå på sofaen å så film og vi sovnet begge to. Det føles nesten som om jeg gjør noe ulovlig når jeg sover midt på dagen. Er det bare jeg som føler sånn? Jeg får dårlig samvittighet for alt annet jeg burde ha gjort istendfor.

Vi er gærne - vi sover midt på dagen 💤

Vi er gærne – vi sover midt på dagen 💤

Middagsdate. Daniel ble invitert på middag og ville selvsagt det. Det var en utslitt gutt som kom hjem Ikveld. Han sovnet før han traff puten tror jeg, ble veldig sent igår og. I helgene er det lov å være litt lenger oppe, naturligvis fordi det ikke er skole dagen etter.💤 Ofte er han så trøtt at han omtrent sovner i sofaen mellom oss mens vi ser på film eller spiller et spill. Er din/dine lengre oppe når det er helg? Hvor lenge? Det er bare Daniel som får være lengre oppe, de to mellomste syns jeg er greit at holder rutinene sine. Hverdag som helg.

Hodepinen min gir seg ikke, så jeg er på vei til Drømmeland om kort stund. Håper din lørdag har vært fin, at du har kost deg ☀️

L💙

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.