Egentid, voksentid og nabotid med rødvin!

Egentid: Med fire små barn, så sier det seg selv: det er ikke ofte at jeg kjeder meg! Det er stort sett full rulle fra (alt for tidlig) morgen til langt på kveld. Når kvelden kommer er jeg ofte alt for trøtt til å gjøre noe som helst. Da vi var på sykehuset, fikk jeg en haug med blader, for å ha noe å gjøre og få tiden til å gå. (Veldig omtenksomt, men jeg orket ikke lese. Tenkte at det er fint å spare de til jeg kommer hjem) Men jeg har faktisk ikke så mye som åpnet et eneste magasin enda… Men , nå skal jeg kose meg med magasiner og jordbær, mens lille Markus sover litt oppå meg.

image

Voksentid: etter at guttene hadde lagt seg igår, fikk vi litt tid kvalitetstid. Ikke til å ha de dype, fine samtalene (som vi sikkert heller burde prioritert 😜) Men til å stress-rydde opp leker og rydde bort etter den obligatoriske fredagstaco’n. Middagen ble for øvrig brått avsluttet for Robert og min sin del, da lille Markus gulpet over halve bordet! Da var det takk for maten… Er det en ting jeg er ekspert på, så det er rydding! Les:få bort mest mulig rot på kortest mulig tid. Som regel havner det meste i Markus sin seng som står i stuen. Ofte blir rotet bare flyttet fra et sted til et annet, men kalles vel fortsatt rydding? Vi fikk nemlig besøk av våre gode naboer og venner Veroncia og Andreas. Det er jo alltid hyggelig at huset ser ryddig ut når man får besøk. Jeg fikk til og med et glass rødvin! En veldig koselig kveld med hyggelig selskap er en deilig start på påskeferien!

nabotid med gode naboer!

nabotid med gode naboer!

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.