Lørdag = tante Lill, spy, hårklipp og kjærestetid!

Lørdag var vi en tur hos tante Lill. Onkel Baard er så sporty, så han gikk Birken, mens barna var bos besteforeldrene sine. Sebastian og Jonathan bygget togbaner, som alltid er like populært! Kranglet litt om hvem som skulle ha hvilket tog og jeg måtte være fredsmegler. Sebastian hadde glemt igjen et tog der som han fikk da Markus var på sykehuset og gjensynsgleden var stor! Han har nærmere 100 tog og vet hvordan alle ser ut, hvem han har fått de av og når han fikk de. Akkurat der er han helt rå! Skikkelig tog entusiast!

🚂 bygging på høyt nivå !

🚂 bygging på høyt nivå !

Vi spiste lunsj hos tante Lill, digg kyllingsalat med herlig fransk baguette til. Jeg er veldig glad i salater med masse grønnsaker i! Har du prøvd koriander i salaten noen gang? Det er å anbefale! Det har jeg aldri tenkt på å ha i, før jeg fikk det servert idag. Sebastian var mest opptatt av å spise kyllingvinger eller kylling med ben som han kalte det. Han spurte meg om jeg ikke kunne skrelle kyllingen hans 😂 Jonathan elsker mat (skulle tror han ikke fikk mat hjemme) og spiste ananas, kylling, baguette ++ Han spiste så mye at han kastet opp! (Det har aldri skjedd før faktisk, så det sier litt om mengdene han spiste…) fanget mitt og over hele seg selv! Da var det bare å pakke sammen, telle opp guttene og dra hjem igjen.

Da vi kom, puttet jeg Jonathan i badekaret og dusjet av meg den herlig lukten av taco baguette, ananas og spy. Dro med mann og barn for å handle mat og klippe Jonathan. Han var ikke så glad i å sitte stille, men overraskende nok gjorde han det likevel.

Nyklippet Jonathan ✂️

Nyklippet Jonathan ✂️

Guttene fikk middag og litt «gogga» etterpå. Det er tross alt lørdag og påske. Robert og jeg spiste middag etter alle guttene hadde sovnet. Vi gjør det innimellom, for å ha litt kvalitetstid sammen og kunne snakke litt sammen. Jammen fikk jeg ikke et halvt glass rødvin til og. På menyen idag stod det lammeskank, potetmos, rotgrønnsaker og hjemmelaget rødvins saus- fra bunnen av! Da skjønner dere hvem som ikke var kokken Ikveld… Det var utrolig godt og deilig påfyll med kjærestetid!

Nå er det natta her, kanskje jeg rekker å sovne før lille M våkner og skal ha første servering for natten.

L💙

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.