Lykken er å få 2 gutter ekstra – som jeg kastet ut på søndag 🤢

Vi hadde flere avtaler i desember og i romjulen. Men sykdom satte en stopper for det. I helgen var alle friske (bank i bordet!) og jeg fikk endelig besøk av mine to små nevøer! For en lykke!

Endelig kom snøen, så lørdag pakket vi med oss pølser, kakao og frukt og dro i skogen. Sammen med oss var også en vennine  og hennes barn. Det var tungt for små (og store) ben å gå i all snøen, men det var verdt det da vi endelig kom frem. For da ventet bålkos og aking.

Lykken er å få besøk

Lykken er å få besøk <

Pakkeleken uten krangling?

Det er salig kaos med en på 2 år, 3 år, 4 år, 5 år, 7 år og 8 år  – men for en fin gjeng! Det har vært så godt å ha de her! Tante Pluto hadde til og med organisert pakkeleken! En lek jeg ikke har lekt på maaange år. Jeg forventet egentlig dårlig stemning og kanskje til og med krangling. Men det gikk overraskende bra! Ingen sure miner – bare stort engasjement.

Størst alltid best? Tante Pluto hadde med noen tullegaver blant de «ordentlige» gavene, blant annet den største pakken som inneholdt en boks makrell i tomat. Så konklusjonen ble at det er ikke alltid den største gaven er den beste.

Den gode, gamle pakkeleken

Den gode, gamle pakkeleken

En brå avslutning på en fantastisk helg

Lørdag ble en av guttene dårlige og kastet opp. Han ble isolert fra resten av gjengen. Søndag morgen kastet en annen opp. Da følte jeg at det ikke var innenfor å ha besøk lenger, så jeg «kastet ut» besøket…

Foruten om avslutningen på helgen har denne helgen vært en skikkelig digg helg! Det har vært mentalt påfyll å endelig tilbringe tid sammen noen av mine favorittpersoner, de to små, nydelige nevøene mine og søster.

Hvordan har din helg vært?

Klem,
Linn 💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.