På skøyteisen @FruBeversHverdag

Hei på deg, januar! – Nytt år – nye muligheter, eller hva?

Idag skriver vi 2022. Den gamle kalenderen for 2021 er borte og en helt ny og urørt henger på veggen. Klar for å fylles med nye planer og skape nye minner.

Dette er et år jeg virkelig ser frem til – det er store dager som skal feires og markeres hos oss og forhåpentligvis kan de også feires stort med de jeg er glad i. Jeg håper året tillater at jeg kan være langt mer sosial og samle alle sammen og ikke bare kohorter.

Positivt i desember

Hva husker jeg best fra desember? Det må jo være hele desember sitt høydepunkt. Nemlig Juleaften som ble en strålende dag, til tross for manglende julefølelse på forhånd.

Positivt å glede seg til

Hva er positivt med januar? I januar er det mye som skjer hos oss, vi har hele 3 bursdager i familien og det gleder jeg meg stort til! Den kommende 6 åringen har allerede «bestilt» bursdagstema og har gledet seg til denne dagen siden han fylte 5. Ellers håper jeg at det skal komme massevis av snø – så vi kan gå mer på ski.

 

Hva gleder du deg mest til i januar? 

God 1. januar til deg!
Håper du får en strålende dag!
Klem,

Linn 💙

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.