hurra for pappa`n som fyller 50 år! (FruBeversHverdag)

En STOR bursdag, isolasjon og Switch 🥂🍾🎂

I helgen fylte huset pappa år. Det var ikke hvilket som helst år heller. han fylte 50 år! Forrige helg overrasket jeg han med en surprise-bursdagsmiddag med familie & gode venner. En meget vellykket feiring, da han ikke ante noe. Planen på selve dagen var å invitere nærmeste familie på kaker & kaffe. Så langt kom vi aldri, da vi fikk covid19 i hus tidligere i uken.

Bursdag i isolasjon

hurra for pappa`n som fyller 50 år! (FruBeversHverdag)

Klart når «Man U» gratulerer med dagen – da må jo bare dagen bli knall da 🤭

Han er nemlig ikke like glad i å feire bursdager som meg – men når man fyller 50 år – så man faktisk feires litt! Mener ihvertfall jeg. Guttene hadde bestemt at han skulle ha dyre-tema som bursdagstema. Kvelden i forveien satt vi å tegnet og fargela en haug med dyr, som de limte på et laaangt ark. Deretter hang vi det opp i vinduene.

hurra for pappa`n som fyller 50 år! (FruBeversHverdag)

Hurra for pappa`n som fyller 50 år! Partyhattene passet til dyrene vi tegnet.

Vi «vekket» han på sengen med sang. Deretter var det pakker, rød gele, «champagne» og champagne til frokost. Tett etterfulgt av (kjøpt) napoleonskake, kaffe og godis. Hele dagen var som en barnebursdag med pølser til lunsj, (hjemmelaget) ostekake til dessert og litt mer godis. Til middag var det bakt potet og enda mer kake. Guttene har hatt familiederby i Switch og kranglet/spilt (alt ettersom) store deler av dagen.

hurra for pappa`n som fyller 50 år! (FruBeversHverdag)

Det står egentlig » Happy Birthday» – men melisen smeltet før jeg fikk servert kaken …

Vi vet å kose oss til tross for at vi har en som er i isolasjon! Dagens viktigste gjøremål var å corona-teste hele gjengen. Foreløpig ingen andre positive. Så vi krysser fingrene.

Hvordan var din lørdag?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.