Krumkaker in the making - FruBeversHverdag

4. juledag – Han ville jeg skulle lage flere «krinsekaker»🤭

Han spurte meg på morgenen idag om ikke vi kunne lage noen flere «krinsekaker». Hm, mente han kransekake eller krumkaker? Etter å ha laget min første kransekake i november, fant jeg ut at jeg rett og slett ikke har tålmodighet til å lage det igjen. Så jeg satset på at det var krumkaker han mente.

Han var med meg hele tiden. Det var litt vanskelig å la være å ta på dem da hele stekebrettet var fullt av deilige, duftende krumkaker. Da han endelig fikk lov til å smake var han raskt ferdig med å hjelpe meg

Krumkaker in the making - FruBeversHverdag

Krumkaker in the making

Jeg er faktisk litt usikker på om det var krumkaker han mente – men vi var fornøyde begge to. For nå ligger det enda mer julekaker i magene våre.

Hvor mange slag har du spist i julen?

Klem,
Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.