PetterKanin ble bitt av en flått! (FruBeversHverdag)

Jeg hater flått! PetterKanin ble bitt av en rakker!

Min siste erfaring med flått (flåttbitt barn) var da vi var på vei til hytta og måtte innom legevakten fordi vi oppdaget en stor flått i bakhodet på en av guttene. Han hadde fått en rød ring rundt selve bittet og endte med 14 dager på antibiotika.

PetterKanin er ofte med oss ut i hagen når vi er ute. Som vanlig hoppet han rundt i hagen hele dagen. Jeg la faktisk merke til at han lå en del i skyggen av hekken, nederst i hagen. Men tenkte ikke mer på det. Kvelden etterpå blir han gredd og mannen kjenner «noe». Jeg kjenner etter og ser det en flått! Jeg fikk tatt ut og sjekket at jeg fikk med meg hele. På legevakten i sommer lærte jeg at man skulle brenne flåtten etter den var tatt ut. Så jeg satte fyr på den i kjøkkenvasken, mens jeg grøsset. Såret til PetterKanin ble vasket med desinfeksjonsmiddel og jeg smurte på sårsalve.

PetterKanin ble bitt av en flått 😱 [FruBeversHverdag]

PetterKanin ble bitt av en flått 😱 [FruBeversHverdag]

Bank i bordet, jeg har kun hatt 2 flått på alle guttene og denne ene rakkeren på PetterKanin. For jeg prøver å være ganske nøye på sjekke over dem? Dagens oppfordring: sjekk både barn, deg selv og dyrene om du har vært ute! Selv om du bare har vært i hagen!

God søndag til deg!
Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.