Boblekos i rent og nyvasket boblebad! (FruBeversHverdag)

Helgek(a)os på terrasen 🏡💦

I helgen har vi skiftet vann og renset boblebadet. Det er naturlig nok en relativt våt jobb, som pappa`n i huset må gjøre. Vi andre går mer i veien enn det vi gjør nytte for oss. Men vi er nå med ute, vi også.

Boblekos i rent og nyvasket boblebad! (FruBeversHverdag)

Boblekos i rent og nyvasket boblebad! (FruBeversHverdag)

Rensemiddlene ble faktisk levert personlig på døren om morgenen! Takk for super service Spatec! Etter rensen ble vannet tappet ut, badet grundig vasket og rent vann fylt på til slutt. Det er tidkrevende, men det er det jammen verdt!

Vi har hatt boblebadet i snart 8 år og jeg husker jeg var helt imot det før vi fikk det. Jeg argumenterte med at vi aaaldri kom til å bruke det, at det tok for stor plass, at det rett og slett bare ville bli stående.

Jeg innrømmer at jeg tok feil! Jeg er nok den som bruker det mest! Året rundt. Å sitte der i 15 minutter helt alene – det er så deilig. Å plaske og leke med hele gjengen er like deilig og mye mer moro.

Hvordan har din helg vært?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Helgek(a)os på terrasen 🏡💦

 1. Emilie/ Spiremor

  Så deilig! Jeg spurte gubben i dag om vi skulle få opp bassenget vårt også i dag, men det ble nedstemt. Her har helgen gått til å være med ungene og få besøk av besteforeldre og en venninne med hennes barn og rydde litt i boden. Nå er jeg helt ødelagt og skal legge meg for kvelden med ungene 😅

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Merkelig med det, eller hva – men vann er alltid kult! Jeg var helt imot boblebadet – men er faktisk den som bruker det aller mest nå. Både med og uten guttene. Hvordan basseng har dere?

   Høres ut som en koselig helg med besøk også 💙 Og så har fått ryddet i boden … Det burde jeg gjøre også … Men har ikke energi til det .
   God mandag til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.