En liten kylling i egget lå … 🐣

 

Noen pusler puslespill for å finne roen. Vi perler! Og av en eller annen grunn, har jeg også funnet roen når jeg perler 😅 Akkurat som om guttene skjønner at jeg er busy da og de ikke kan mase på meg. Spesielt om jeg sitter å finner farger til dem.

Diy påskepynt / 7 supre tips til hjemmepåsken [FruBeversHverdag]

Diy påskepynt / 7 supre tips til hjemmepåsken [FruBeversHverdag]

Det enkle er ofte det beste

5 åringen er eksepsjonelt glad i å perle! Jeg tuller ikke om jeg sier at han kommer omtrent hjem med (minst) en ny perle 4 ganger i uken! Han har nå funnet ut at vi skulle perle påskeharen – så da gjorde vi det da. For de kunne henge på «treet» mitt som han kaller det. Årets påskepynt – check! Det enkle er ofte det beste.

Skal du også lage påskepynt og vil lage verdens raskeste og enkleste små, søte dusker sjekk her!

Hva har du tatt vare  at hjemmelaget påskepynt igjennom årene? Enten fra din egen barndom eller barna?

Håper du får en deilig søndag!

Klem,

Linn💙

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.