7 supre tips å gjøre i #hjemmepåsken 🐥

For noen år siden skrev jeg mine 5 beste tips til ting å gjøre i påsken. I år klinker jeg til og gir deg mine 7 beste tips å gjøre sammen i hjemmepåsken .

 

Mine 7 beste tips til hjemmepåsken

🐣 Lag coronavennlig påskeegg! Fyll eggene med noe godt, del ut til venner, kollegaer (om du er så heldig å se dem), sykle rundt til venner og overrask dem med et påskeegg i postkassen. Dette blir garantert hyggelig mottatt!

Jeg laget dette «egget» en gammel blomsterpotte, med verdens søteste påskehare fra Feel, et av mine yndlingslys, håndkrem fra Rituale og sjokolade.

Påskeegg til lillesøster 🐣 [FuBeversHverdag]

Påskeegg til lillesøster 🐣 [FuBeversHverdag]

🐣 Sov ute! Enten uten åpen himmel på terrassen. Eller camp i telt eller lavvo i hagen. Dette er er an tingene guttene har mast om siden ifjor, da vi kjøpte lavvo’n. De gleder seg så mye til det.

🐣 Lag påskepynt! Har du prøvd whipped egg (egg i barberskum)
eller hydrodipping av egg?

Hydrodipping egg - diy påskepynt 🐥 [FruBeversHverdag]

Hydrodipping egg – diy påskepynt 🐥 [FruBeversHverdag]

🐣 Spill spill sammen! Her er det veldig populært med krig (kortspillet) og kortslalle. Det er like moro å hver eneste gang og vi ler så vi griner noen ganger.

🐣 Lag bål eller tenn opp i bålpannen/grillen! Pop popcorn eller stek pannekaker! La det bare være noe du ikke bruker å lage til vanlig. Hadde jeg for eksempel foreslått pølser eller toast, hadde guttene sagt nei. For det blir for «vanlig», men popcorn sier de sjelden nei til 😅

🐣 Ta med vaffeljernet ut! Enten det er på terrassen eller på benken utenfor. Frisk luft og duften av nystekte vafler er deilig, eller hva?

🐣 Vær sosial! På facetimes eller teams. Lag Kahoot. Inviter familie og venner til en spillekveld, online!

Og et bonus tips fra min perleglade: Lag påskeperler!

Hva er dine planer for påsken?
Klem,

Linn 💙

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.