Ukesmeny for kresne barn 11//2020 @ FruBeversHverdag

Brødet som ikke ble som det skulle … Kunne blitt en katastrofal morgen!

Forrige helg bakte jeg brød for første gang i historien! (Foruten om et par grytebrød, er ytterst sjelden at jeg baker brød altså) Jeg var ganske imponert over hvor lett det faktisk er. Dessuten har man som regel alt man trenger i skapene allerede. Og det tar faktisk ganske kort tid.

(Mislykket) Gulrotbrød @FruBevershverdag

(Mislykket) Gulrotbrød @FruBevershverdag

Mislykket morrabrød

Idag hadde jeg sett for meg gulrotbrød og et vanlig grovt brød til frokosten. Det startet allerede da jeg tittet i kjøleskapet og oppdaget at det kun var to små gulrøtter der. (Så det er faktisk ikke alltid man har alt i skapene likevel 😬) Jeg flettet brødet og surret det sammen. Og var veldig fornøyd med formen. ( Ikke har jeg somlet meg til å kjøpe brødformen enda heller! Det jeg faktisk kjøpe om jeg skal fortsette å bake hver helg) Jeg glemte bare at brødet ville heve. Og det gjorde det! Til de grader, faktisk! Så den fine formen jeg hadde laget, var knapt synlig etter heving og steking. Men smaken var skikkelig god! Nesten hele brødet gikk med til frokosten. Resten stekte jeg i pannen med olje, salt og pepper. Voila så fikk jeg deilige krutonger jeg skal bruke i salaten senere. (Om det fortsatt er noen igjen… For de fikk ben å gå på … )

(Mislykket) Gulrotbrød @FruBevershverdag

(Mislykket) Gulrotbrød @FruBevershverdag

Du, har du sett give awayen på FruBeversHverdag på Facebook 🤩 – der kan du vinne en super spisebrikke i silikon, i valgfri farge 🤩! Har du deltatt enda? 

Fortsatt god lørdagskveld til deg!

Klem

Linn 💙

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Brødet som ikke ble som det skulle … Kunne blitt en katastrofal morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.