Kake, være med og ha ! [gjesteinnlegg baby O. 1,5 år]

Hei verden!

Nå var det plutselig blitt en stund siden jeg «skrev» noe til dere. Jeg har gjort så mye spennende de siste månedene! Visste du at jeg har startet i barnehagen? I starten var jeg veldig skeptisk og hadde ingen planer om å være der. Så innkjøringen i barnehagen var ganske brutal, syns jeg. Til tross for at jeg har to av mine storebrødre der også. Plutselig en dag så bare løsnet det og digger jeg det! Jeg trives best ute,  der er det så mye spennende å se på. Jeg liker de store syklene. Selv om jeg ikke rekker ned til bakken, er det veldig kult å sitte oppå de. Og så liker jeg godt å spise mat.

Bakedag @FruBevershverdag

Gjesteinnlegg fra baby O 1,5 år @FruBeversHverdag // baker kake med mamma

Mamma har endelig innsett at jeg faktisk forstår det meste hun sier til meg. Noen ganger later jeg som jeg ikke hører henne. For eksempel når hun sier vi skal gå på bade å skifte bleie. Det gidder jeg ikke, for jeg vil heller leke. Men jeg kommer løpende om hun spør om jeg skal dusje. For jeg digger vann!

Kake, være med og ha

Jeg har plutselig begynt å snakke litt. Før sa jeg omtrent bare «pappa» til mammas fortvilelse 😂 I helgen da mamma spiste kake sa jeg «kake» og så fikk jeg kake! Helt fantastisk! Det må jeg prøve igjen, tenkte jeg. Som sagt, så gjort. Og det funket! Jeg fikk enda mer kake! Jeg sier også væ med! (Være med) For det er mye jeg vil være med på, enten noen skal ut av døren eller gå opp trappen. Da vil jeg også være med. Om morgenen liker jeg å sitte i sengen og poke på mamma og si «tå opp» ! Og jeg har lært meg å si ha! Jeg trenger vel ikke å forklare hvorfor jeg sier det?

Ostekake ala mamma // FruBeversHverdag

Ostekake ala mamma // FruBeversHverdag

Jeg tror jeg liker denne snakkingen altså! Det er kult at verden skjønner hva jeg mener og at jeg klart og tydelig kan si hva jeg vil ha. Pappa sier at alle storebrødrene mine og mamma er like, for vi snakker så mye 😂

Er du en skravlebøtte?

Klem fra

Oskar 1,5 år 💙

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Kake, være med og ha ! [gjesteinnlegg baby O. 1,5 år]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.