Forberedelser til årets julemarked på skolen! MadeByMe 😁

Forberedelser til julemarked og prestasjonsangst!

Jepp, det gjelder å være tidlig ute, ikke sant? På skolen fikk vi Mail om julemarkedet allerede for noen uker siden. Allerede da kjente jeg prestasjonsangsten komme snikende. For jeg kan verken strikke, sy eller bake økologiske delikatesser uten «alt» i. Så hva skal jeg produsere til årets julemarked?

Tenke, tenke, tenke

Jeg vurderte et øyeblikk om jeg skulle bestille noen hjemmestrikkede pannebånd eller ullsokker av min tante. Som er helt rå med strikkepinnene og den som holder alle i familien varme med hjemmestrikk. (I så fall ville jeg ikke vært den eneste i familien som bestiller til årets julemarked 😁) Men jeg må jo prøve å lage noe selv, syns du ikke?

Det passet jo utmerket at jeg nettopp har kjøpt meg symaskin! Jeg har en plan om å sy pannebånd og hals i matchende stoff. Det kommer sikkert til å se se veldig hjemmelaget ut, men jeg lover at det er laget med ekte kjærlighet i hvert sting.

Forberedelser til årets julemarked på skolen! MadeByMe 😁

Forberedelser til årets julemarked på skolen! MadeByMe 😁

Her om dagen ba han med om lage et nytt pannebånd, fordi han har mistet sitt på skolen. Klart jeg kan, svarte jeg. Og, mamma? Jeg vil ha en hals også. Ok, det skal jeg klare, svarte jeg. Nå gjelder det bare å krysse fingrene for at jeg faktisk klarer det da 🤞🏼

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Forberedelser til julemarked og prestasjonsangst!

 1. Lappeteppet

  Det klarer du! Kan også anbefale å lage pikekyss, putt i ulike farger, leveres i cellofan. Det gjorde jeg i fjor. Ja, også laget vi granbarkranser! Det arrangerte skolen faktisk!

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Så kult å lage egne kranser! Det gjorde vi hjemme ifjor, det var et godt tips!
   Jeg hadde faktisk tenkt å spørre deg, om du hadde noen gode tips til hva jeg kan lage. Du som har gjort dette noen ganger før.

   Pikekyss, det var godt tips! Det klarer jo til og med jeg. Og det er faktisk enklere enn å sy 😅 Først tenkte jeg på å lage marmelade eller syltetøy, men så kom jeg på at jeg har jo ikke bære ute lenger 🙊

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.