Dagens Halloween tips 3/7 🎃 Gjør klart til Knask eller knep!

Å kjøpe Halloween pynt kan fort bli dyrt. Selv om det bare er litt småpenger her og der. I løpet av årene har vi laget mye pynt selv. Det enkle er ofte det beste! Og billigste. I dagene frem mot Halloween skal jeg dele noen enkle, men morsomme DIY ting du kan gjøre sammen med barna. (Eller alene)

Dagens Halloween tips

Er å gjøre klart til årets Knask eller knep! Selv er jeg fan av å porsjonspakke på forhånd.(Grøss og gru! Jeg er nemlig skikkelig redd for omgangssyken 🥵)  Enten bruker jeg små celofanposer (jeg har alltid maaange sånne liggende hjemme til de fleste anledninger) eller vanlig celofan og klipper til.

Dagens halloweentips: gjør klart til trick or treat!

Dagens halloweentips: gjør klart til trick or treat!

I år har jeg gjort det superenkelt. Jeg har kjøpt en haug med kjærligheter. Disse ble pyntet med vanlig dorull (et ark pr kjærlighet) og festet med bånd. Deretter tegnet vi på øyne med tusj.
Her tok jeg bare det jeg allerede hadde hjemme. Noen med hamp, andre med rød pakkebånd.

Dagens halloweentips: gjør klart til trick or treat!

Dagens halloweentips: gjør klart til trick or treat!

 Jonathan var med å hjalp meg og vi talte 49 kjærligheter. Så nå er vi klare til å ta imot mange små hekser og skumle djevler på døren. 

Hva er ditt forhold til Knask eller knep?

Klem,

Linn 💙

Ps!

Gikk du glipp av gårsdagens Halloween tips, DIY svevende spøkelser, kan du lese det her!

 

 

 

 

2 kommentarer til “Dagens Halloween tips 3/7 🎃 Gjør klart til Knask eller knep!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.