Oktoberkos på stranden @frubevershverdag

Søndag. Høstkos på stranden.

Som alle andre dager, flyr helgen fort avsted! Denne helgen har vi gjort litt av hvert. Lørdag var det familiefeiring for tante Lill som nylig fylte år. Og vi var invitert på deilig middag. Guttene syns det var kjempestas å leke (les:herje), med kusinen og fetteren sin.

På stranden

Søndag var vi på fantastisk vakre Alby. Med tante Nina og co. Vi laget bål og hadde pølser og kakao med marsmellows i herlig blanding. Guttene syns det var utrolig moro på stranden. Det var masse spennende å se på! Alt fra store krabbeklør (vi fant aldri krabben den tilhørte…) til skjell og steiner. Til fugler som var nysjerrige og gjerne ville ha både pølser og pølsebrød. Og ikke minst er vannet, veeeldig spennende. Et lite øyeblikk var jeg redd for at de faktisk ville prøve seg på et bad.

Oktoberkos på stranden @frubevershverdag

Oktoberkos på stranden @frubevershverdag

Skogen er fantastisk vakker på høsten. Og vi fikk en fin, liten tur i skogen på veien hjem.
Er du glad i å gå tur i skogen?

Oktoberkos på stranden @frubevershverdag

Oktoberkos på stranden @frubevershverdag

Hvordan har din helg vært? Hva har du gjort? 

Fortsatt god kveld i stuen!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Søndag. Høstkos på stranden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.