På gamle trakter // kafétur

På hjemmebane, i dårlig vær!

Tidligere denne uken var Oskar og jeg på gamle trakter. Der jeg er oppvokst, faktisk, Kolbotn.  Vi var sammen med Elaine og hennes (litt vår også) sønn, baby Aiden. Du husker kanskje at jeg tvang meg selv på besøk og beordret henne og mannen i seng da han var nyfødt? Idag tvang jeg meg ikke på, men vi avtalte å gå en tur og side lunsj sammen.

På gamle trakter // kafétur

På gamle trakter // kafétur

Men siden det regnet masse, så satt vi oss på en kaffe og skravlet. Oskar storkoste seg og koste og klemte på baby Aiden, spiste bolle og drakk «den sunneste og grønneste» smoothien han noen gang har drukket 🤭

Hvordan har din uke vært?

Klem,

Linn

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.