Jeg tvang meg selv på besøk og beordret foreldrene i seng!

Det høres kanskje brutalt ut, men ja jeg tvang meg selv på besøk til verdens beste venner, Elaine og Kirby igår kveld. Jeg annonserte at jeg ville være hos de ca klokken 20 etter jeg hadde fått miniklanen i seng.

De er nemlig helt nybakte foreldre til lille Brumle på 17 dager. Det har vært en tøff start for gjengen og jeg tenkte jeg skulle bidra til at de fikk minst et par timer sammenhengende søvn, sammen! Så jeg skulle ta Brumle på natten. Jeg hadde med meg Jonathan og inviterte oss selv på overnattingsbesøk.

Baby b(L)oom 👶🏻

Baby b(L)oom 👶🏻

Som de sosiale vennene jeg har, så var de ikke helt klare for å gå å legge seg og ville mye heller sitte oppe med oss. Til slutt beordret jeg dem omtrent til å legge seg 🤭

Natten gikk veldig fint. Takket være Baby Brezza Formula, fikk jeg laget flasker på no time og lille Brumle og jeg har blitt bestevenner. Og jeg er så stolt, ydmyk og heldig som får være en del av livet hans. Himmel og hav for en følelse det var å ha den lille babyen i armene mine! Man kan jo ikke annet enn å bli forelsket!

Vi kjørte hjem til resten av gjengen på morgenen og da var det rett i gang med å lage pappmarsje  og fargerike boller. Været har vært skikkelig kjipt idag, vi prøvde oss en tur på lekeplassen for å spille fotball – men kastet inn håndkle da vi så at banen var mer eller mindre som en diger kopp med slush.

Hvordan har din søndag vært? Hva har du gjort? Har du invitert deg på besøk til noen i det siste?

Klem,

Linn 💙

 

Ps følg oss gjerne på FruBeversHverdag på Facebook! Da blir jeg hoppende glad! Eller titt innom oss på Instagram!

 

 

 

 

6 kommentarer til “Jeg tvang meg selv på besøk og beordret foreldrene i seng!

  1. Karina

    Du er det en kan kalle for en utrolig god venninne.
    Elaine og kirby er heldige si har dere i sitt liv og dere er heldige som har dem i deres liv. Håper alt er bra med deg også.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.