Superhelt - FROKOSTBURSDAG

Superhelt bursdagstema med kule effekter og tips til hva SUGERØRET kan burkes til!

Vi har en bursdagsboks – her ligger alle bursdagstema sortert og organisert etter alder. Alt fra Peppe GrisThomas toget, fotballbursdagSuperheltbursdag med mer! Her hentes pynten frem om vi skal pimpe opp hverdagsmiddagen eller om det skal feires en bursdag.

På forhånd hadde bursdagsbarnet bestemt seg for superhelttema. En blanding av samtlige superhelter som Spiderman, Ninjago, Ninja Turtles og A-team!

Superhelt - FROKOSTBURSDAG

Superhelt – FROKOSTBURSDAG

10-12! Jeg er stor fan av frokostbursdager! Det er faktisk kun fordeler med det; alle med barn er oppe til klokken 10 likevel. Barna spiser sammen med vennene sine = de spiser ofte mer. Og de har ikke like mye plass i magen til sukker etterpå. Jeg hadde påsmurt rundstykker med pålegg jeg vet barna liker, muffins – da Sebastian ikke liker kaker, frukt og kjeks. Den obligatoriske godteposen og Batman – popcorn fikk gjestene med seg da de gikk.

Superhelt - FROKOSTBURSDAG

Superhelt – FROKOSTBURSDAG

Jeg satt klart alt sammen på benken på forhånd. Et lite tips: kjøp en heliumballong som passer til tema og lag en ballongoppsats. Jeg brukte en tom sølvfolie-«pinne» og festet ballonger til. Har du ikke helium, blås den opp med å stikke et sugerør inn i den, så er det gjort på 5 sekunder!

Serviett, papir og sugerør blir pynt! Jeg hadde en del popcorn esker liggende, som jeg brukte til popcorn. Godteposene var Spiderman poser som ble samlet oppi en stor pose, pyntet med en Avengers serviett utenpå. Jeg pyntet opp med små hjemmelagde flagg (papir og sugerør) og med Batman logo. Pynten fikk tommel opp av bursdagsgutten!

Superhelt - FROKOSTBURSDAG

Superhelt – FROKOSTBURSDAG

Hvordan har din helg vært? Har du spist frokost sammen med noen? 

Klem,

Linn – PARTY planlegger’n 🎈

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Superhelt bursdagstema med kule effekter og tips til hva SUGERØRET kan burkes til!

 1. Louise

  Så kult😊
  Jeg har hatt frokostbursdag for Gabriel 1 gang -aldri mer! Hornene brant seg og ungene hadde brytekamp under spisebordet. Helt sykt!
  Konseptet frokostbursdag er egentlig en veldig bra greie, så jeg ble litt skuffet da, ja🙈
  Etter denne gangen ble barnebursdagene outsourcet. På fredag skal dermed 17 gutter komme i minigolf-bursdag. Og det blir ikkle her hjemme, for å si det sånn😂😂😂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha! Nei skjønner godt at 17 gutter på minigolf ikke egner seg inne eller hjemme for den saks skyld.
   Her har frokoetbursdagene vært en skikkelig suksess! Jeg lager klart og smører på, rett før gjestene kommer. Alt annet er klartgjort på morgenen. (Det måtte jeg gjort uansett…) jeg syns det er koselig å ha det hjemme, jeg. Har alltid syntes det.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.