Bake off @ FruBeversHverdag

Ostekaken du bare kan DROPPE å lage !

Bare for å si det med en eneste gang, jeg er ikke noe Anne Britt på kjøkkenet! Men nå har jeg prøvd meg igjen. Det er ikke lenge siden jeg bakte sjokolade-ostekake. En skikkelig kvalmende, mektig kake. Som hadde egnet seg bedre som bittesmå konfekt biter til kaffen. Smaken var som forventet, den smakte sjokolade. (Kanskje ikke så rart når det er 200 gram oppi…)

Bake off @ FruBeversHverdag

Bake off @ FruBeversHverdag

Sebastian og jeg prøvde oss nylig på en ny variant av ostekaken. Nemlig en med lime og sitron. Det syntes nemlig jeg hørtes frisk og digg ut. Dessuten hadde bunnen Gjende kjeks – som jeg forbinder med barndommen. Så dette måtte jo bare bli bra? Eller…

Bake off @ FruBeversHverdag

Bake off @ FruBeversHverdag

So far, so good! Fin, jevn og passe høy bunn. ⬆️ Med fyllet. Ser fortsatt fin ut. ⬇️ Om ikke annet ga kaken meg noen fine bilder – smaken var ikke frisk, den var sur. Ikke noe særlig god. Det morsomme var at en av guttene kom og ville ha mer av mammas kake. Men det var ikke kaken han ville ha, men bunnen …

Bake off @ FruBeversHverdag

Bake off @ FruBeversHverdag

Etter to ostekaker på 4 dager, kan jeg si at jeg legger opp min ostekake-baker-karriere og lar Robert stå for de fremover. For han baker nemlig fantastisk digge kaker!

Hva er du best på å bake? Hvilket variant av ostekaken liker du best?

ps, det er helg! Skal du spise kake? Det skal jeg – for vi skal ha barnebursdag! (Og NEI, det er ikke jeg som skal baken den 😂)

Klem,

Linn 🎂

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Ostekaken du bare kan DROPPE å lage !

  1. Magnhild

    Har lært meg en type ostekake som jeg lager i tide og utide. Familien synes den er kjempegod, og da trenger jeg ikke lære meg noen andre typer.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.