Tusenfryd!

Du vet dagen har vært super når du har slush i skoene… Tusenfryd + Barnekreftforeningen = (varm) FAMILIEDAG!

Søndag var vi på Tusenfryd! Der var vi ikke helt alene, for å si det sånn. Til tross for at det burde vært mer fristende å dra på stranden, var det mange som valgte Tusenfryd. 31 grader. Allerede før parken faktisk åpnet, stod køen laaangt nedover fortauet. Bare for å komme inn.

Vi er medlem av Barnekreftforeningen (Nevroblastom, rammer 0-5 barn årlig) -sammen med dem var vi en del familier som inntok Tusenfryd. Dette er foreningen som IKKE ønsker nye medlemmer, men som likevel er fantastisk å ha når man først blir rammet av BARNEKREFT.

Jeg er ikke sikker på om Tusenfryd stod til forventningene til gjengen. I forkant viste jeg de nemlig bilder og fortalte om karuseller i alle varianter og fremsnakket både is, slush og sukkerspinn. Uten at jeg helt tror de var helt med. Men jammen var det ikke veldig stas!

Du vet dagen har vært bra når du har slush i skoene // Tusenfryd

Du vet dagen har vært bra når du har slush i skoene // Tusenfryd

Den som sier at størrelsen ikke har noe å si, kan ta seg en bolle! For det har den. Verden er ganske urettferdig når storebrødrene dine kan kjøre flere karuseller enn deg, bare fordi de er over 95 cm, mens du selv mangler et par cm. Vi har stort sett kjørt de samme karusellene om igjen. Det lille Pariserhjulet, bestefars bil (veldig populært) og Froggy. På sengekanten igår kveld spurte jeg hvordan dagen hadde vært. Svarer jeg fikk var enstemmig. «Kult»! En sa det hadde vært litt skummelt med karusellene. Hvilket da spurte jeg. «Alle, mamma». Så lo han hjertelig og rått. Du vet, sånn bare barn kan le. «Jeg tulla, mamma! Det var kjempegøy»! Det var også noen attraksjoner som så veldig spennende ut, men her manglet de fleste en del cm. Det var fint å kunne stå å «beundre» de på litt avstand. Og samtidig kjøle seg ned. For det var en varm dag.

Du vet dagen har vært strålende når du kommer hjem og er seig og klissete i  skoene etter slush …

Tusenfryd!

Tusenfryd!

Vi var hjemme nærmere kl 18 og da var det rett ut på terrassen for et avkjølende kveldsbad i vårt eget mini badeland

Til tross for at guttene fikk ut myyye energi på Tusenfryd, hadde de likevel et ekstra gir og orket å bade og leke til langt på kveld. Hadde jeg bare hatt en smule av det overskuddet ..,

Hvordan var din helg! Varm? Var du på stranden? 

God mandagskveld!

Klem,

Linn 💦

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Du vet dagen har vært super når du har slush i skoene… Tusenfryd + Barnekreftforeningen = (varm) FAMILIEDAG!

 1. Monica BJ

  Godt sagt. «Foreningen som ikke ønsker nye medlemmer, men som er god å ha når man trenger den». Så godt dat dere hadde en fantastisk dag der =)
  Selv liker jeg ikke karuseller, så slike parker er ikke noe for meg.
  I helgja har vi vært på stranda, og ellers bada masse ute i hagen og kosa oss med is =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, men det er jo sant. De ønsker ikke nye medlem, samtidig er det er fantastisk støtte å ha de når man først rammes av BARNEKREFT. Jeg er veldig glad og takknemlig for å ha de i ryggen. Til alle spørsmål som måtte dukke opp.

   Så deilig med stranden. Badet du? Hører rykter om at vannet er så varmt nå, stemmer det? Virker som dere har hatt en koselig helg sammen. Tenk, nå er det ikke lenge igjen til termin. Jeg følger spent med!

   Svar
 2. Nann Karin

  Så hyggelig dag, og så fine bilder 😀
  Ja, vihar vært noe på stranda, og jeg har hatt en hel dag i skyggen. Men vi har badet masse, – lettvint i byen med tøffelavstand til strandene 😀

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, dere er jo så heldig med stranden som nabo omtrent! Kanskje vi kommer over å bader en dag💦 Har ikke vært på stranden hos dere på 2 somre, tror jeg. Eller om vi kanskje var der en gang ifjor. På tide med et nytt besøk uansett.

   Jeg lette etter skygge hele søndagen, men fant lite. Endte med å amme ved siden av en søppelkasse, sittende på asfalten med vognen som skygge … det så sikkert kjempebra ut 😂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.