FruBeversHverdag tema bursdag uten tema

Pangstart på uken med bursdag UTEN tema og to gutter som måtte være hjemme …

Hvilket pangstart på uken! Robert fyller år idag! Og det feires med å ha de to mellomste guttene hjemme. Siden de kastet opp natt til lørdag, holder vi de hjemme idag og. 48 timer er regelen i barnehagen og her er jeg nøye! Bedre å holde de hjemme litt for lengre, for sikkerhets skyld. Jeg har nemlig helt noia for omgangssyken og er livredd for å dette i hus. Better safe, than sorry! Og jeg er alltid forberedt:

FruBeversHverdag VS spy! Klor. Antibac. Engangshansker. Munnbind. Barn oppkast.

Omgangssyken – Familien O.j. : 3-0 🤮

Fort og gæli! I tradisjon tro ble han vekket på sengen med bursdagssang, pakker og en haug med ivrige små barn! Fort overstått. Guttene plasserte kronene på hodet hans, kastet pakkene på han og forlot åstedet like fort som de kom. Den eldste og den minste innom badet. De to mellomste ble plassert i sofaen. Klær på. Skolesekken pakket. Lunsj smøres. Laget kaffe – som jeg glemte helt av. Pakket barnehagens miljønett stappfull med dresser, votter, luer, halser, skift etc som har vært hjemme til vask i helgen. Ganger 3!  (Hver mandag ser det ut som om jeg skal flytte inn i barnehagen…) Fikk Daniel ut av døren i tide for å rekke å gå med klassekompisen sin. Kjørte Markus i barnehagen. Kom hjem akkurat i tide til å kjenne at kaffen var kald. Ny kaffe ble laget.

Frubevershverdag // ballonger finnes stort seg i huset alltid. Bursdag heller ikke, flaks! IKKE noe #temabursdag for Pappa’n i huset ...

Frubevershverdag // ballonger finnes stort seg i huset alltid. Bursdag heller ikke, flaks! IKKE noe #temabursdag for Pappa’n i huset …

Tilbake til bursdag. Kake! Som seg hør og bør når noen fyller år, ikke sant? En rask tur innom butikken. Røsket med meg noen skoleboller, det fikk duge. Hjem til nok en kald kaffekopp. Ny kaffe ble laget igjen. De to mellomste var strålende fornyøde med skolebolle og litt kvikk lunsj sjokolade til frokost. Bursdags «barnet» var også fornøyd. Til tross for at det verken var tema bursdag eller pyntet i huset.

Bestefar kom en tur på formiddagen. Det er alltid stormende jubel og stor stas. For han alltid med seg boller! (Som guttene for øvrig tror han baker selv – men verken han eller jeg er noen bakermestere 🤫 Men jeg lar de leve i troen!)

Vi kjører skikkelig barnespill bursdag idag, gutten fikk Hot dog til middag (middagstips for kresne barn) . Daim kake (kjøpt og betalt) til dessert. Det har gått i boller, skoleboller og kake fra morgen til kveld føles det ut som. I skrivende stund gjenstår det bare for undertegnede å lage scampi retten som bursdagsbarnet har bestilt til middag…

Ha en strålende kveld!

Klem,

Linn 🎈

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Pangstart på uken med bursdag UTEN tema og to gutter som måtte være hjemme …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.