Innholdsrik helg: spy * nærområdet * inn & utland * just dance / familie helg!

Helgene er ofte litt mer kaotisk og uorganiserte enn hverdagene – denne helgen igjen unntak. Fredag ble jeg ringt av barnehagen. Markus var ikke helt i form. Han kastet opp 1 gang da han kom hjem og var i fin form etterpå. Rett etterpå fulgte Sebastian opp med å kaste opp. Hakk i hæl der, Jonathan. Heldigvis var det ingen epedemi som inntok huset: kaste opp litt og ferdig!

Vi har med andre ord, ikke gjort det store. Litt bursdagsforberedelser til bursdag, vært ute, lekt, spilt, guttene har vært på besøk og hatt besøk av små venner og vi har gått tur på vakre Alby. Vi har en fast runde vi går. Vognen var med, fin å lesse stellevske, drikkeflasker, votter etc oppi! Men alle guttene gikk faktisk hele turen selv. Til tross for mye is, glatte stier og bratte opp og nedoverbakker. Kanskje var det kakao og boller når vi kom i mål, som lokket?

FruBeversHverdag // helg med miniklanen - Alby, spy og familiekos

FruBeversHverdag // helg med miniklanen – Alby, spy og familiekos

For dere som ikke vet hvor Alby er, ligger det på Jeløy – rett i nærheten av her vi bor. Det ligger rett ved sjøen og man kan se båter kjøre forbi der. Det er et fantastisk flott sted om sommeren, vi har tilbragt mange timer her med #familiesuppa å grillet. Badet. Fisket etter krabber. Matet fuglene. Lekt. Løpt rundt. Klatrer i epletrærne. Det fine er at det er minst like flott om vinteren! Som idag. Når isen ligger delvis på vannet. Likevel kan man lukte sjøen.

FruBeversHverdag // helg med miniklanen - Alby, spy og familiekos

FruBeversHverdag // helg med miniklanen – Alby, spy og familiekos

Vi var også en lyntur til det store utland (Sverige) for å handle litt mat og velling til Markus. Guttene syns ofte det er stas å være med – kanskje fordi de vet de alltid får en tyggis eller en godteri om de oppfører seg fint. (Jepp! Bestikkelser må til når man skal ha med 4 barn alene i butikken…)

Ellers har det gått mye i «just dance» i helgen. Daniel danser Hip hop og det syns de andre er veldig kult! Enda litt kulere er det når Daniel lærer bort just dance og de kan danse med. Just dance konseptet er skikkelig kult! Du ser på iPaden, hører på en kul sang og skal danse likt som de gjør. Vi har moret oss stort, ledd og danset. I både takt og utakt …

FruBeversHverdag JUST DANCE med miniklanen // moro med barna!

FruBeversHverdag JUST DANCE med miniklanen // moro med barna!

Hvordan var din helg? Hva gjorde du? Har du prøvd Just DANCE – om ikke så anbefaler jeg å teste til nettopp din favorittsang! 

God mandagsmorgen! 

Klem,

Linn 😘

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer til “Innholdsrik helg: spy * nærområdet * inn & utland * just dance / familie helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.