FruBevershverdag Tupperware Husker du denne?

Man skal virkelig ikke kimse av redskap fra gamle dager …

Her i huset digger både guttene og mamma’n frukt, bær og grønnsaker. Vi har vår egen frukt / bærhage og i høst hadde vi til og med poteter. Ganske moro å vanne, stelle, plukke, lage og ikke minst spise frukt og bær rett fra hagen.

En ting vi ikke har, er appelsiner. Kanskje ikke så rart. Når guttene får frukt, så kan de dele, kutte en del selv, men å skrelle appelsiner er ikke så lett. Derfor ble jeg glad da jeg plutselig kom over denne lille gule saken. Den er fra Tupperware (jeg var på et Tupperware party ifjor sommer)! Og først NÅ kom jeg på den. Mamma hadde nemlig akkurat den samme og den er helt genial! Skallet går sååå lett av når du har brukt denne først!

Tupperware - husker du denne? #gamledager FruBeversHverdag

Tupperware – husker du denne? #gamledager FruBeversHverdag

Man skal virkelig ikke kimse av gode, gamle redskaper! (Spesielt ikke når de er fra Tupperware) Hva er din Tupperware favoritt? Hva er din favoritt når det kommer til litt glemte redskaper? Kanskje du kan tipse meg eller noen andre om noe glemt!

Klem,

Linn 🍊

 

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “Man skal virkelig ikke kimse av redskap fra gamle dager …

 1. Anne Berit

  Jeg har en del Tupperwaresaker, men er usikker om noen av dem er en spesiell favoritt. Når det kommer til rasping av ost derimot! Der har jeg en Tefal fresh express råkostmaskin – rett og slett en elektrisk raspemaskin! Den har to raspere i ulik grovhetsgrad + 2 ulike skivekutter og en moser sakene. Brukes til epler (uten skall), gulrot, kålrot, agurk, andre grønnsaker – og altså ost! Stapp oppi det du har av hvitostrester, trykk på knappen samtidig som du presser ned og etter noen sekunder har du ferdig raspet ost – med alle fingrene i behold! :o)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Genialt!! Og ekstra stort pluss for at alle fingrene er inntakte etterpå! For det skjer omtrent hver gang, at jeg skjærer meg! Og selvsagt for at alle rester av osten går med! At man ikke sitter igjen med små rester man ikke får brukt.

   Takk for tipset! Tror det var denne en annen tipset om også! Jeg skal sjekke ut. Har en venninne som er konsulent. Smart å bruke den på andre grønnsaker og frukt!

   Svar
 2. Abelone

  Fusionmaster har blitt min nye tupperware favoritt. Jeg hater å rive ost, er så redd for fingertuppene mine, men med denne blir alle osterester revet og brukt. Også er den bra for kransekakebaking.

  Det fine med tupperware er garantiordningen og mulighet for å kjøpe reservedeler. Dermed varer et produkt lenge, lenge og bli en mindre belastning for miljøet. Så akkurat denne plasten har jeg ikke dårlig samvittighet for.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det der høres kjent ut, Abelone! Jeg og, er jo alltid livredd for å skjære meg når jeg river ost. Og som regel gjør jeg nettopp det, fordi jeg blir litt distrahert et lite øyeblikk.
   Takk for tips – det skal jeg sjekke opp! Og ekstra pluss for at alle små rester også blir revet, for det gjør det ikke med rivjern.

   Ikke jeg heller. Altså jeg har faktisk noen ting fra mamma, etter barndomshjemmet mitt og vi snakker godt over (minst) 30 år! Så det er absolutt bra kvalitet! God kveld til deg 😘

   Svar
 3. Naturmamma

  Vi har faktisk ikke noe i hus fra tupperware tror jeg. Eh, jo jeg lyver litt nå, for vi har noen tegneformer fra da jeg var liten. Jeg prøver å fase ut plast.

  Svar
 4. Monica BJ

  Denne er supersmart =)
  Mitt beste tupperwareprodukt, tror jeg er krempiskeren. Litt usikker på hva den egentlig heter i sortimentet deres. Veldig praktisk for meg som baker så mye. Snurre noen få ganger, max 30 sek, så er kremen ferdig piska =)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.