Gusje-grønt rønt ble til sort !!! (Interiør-bom de lux!)

Husker du at jeg spraylakkerte 3 av 4 trip trapp stoler grønne for en god stund tilbake? Ikke hvilket som helst grønn farge, men en stygg gusjegrønn variant – fargekartet løy ganske bra syns jeg. Likevel beholdt jeg stolene en stund for å se om kanskje endret mening om dem. Det gjorde jeg ikke. Konklusjonen var, forandringen fryder ikke.

Så nå er malt igjen. Denne gangen med interiør maling og ikke spraymaling.

Interiør inspo tripp trapp stol Fruabevershverdag

Interiør inspo tripp trapp stol Fruabevershverdag

Denne gange klonkluderte vi alle med at, forandringen fryder! Dessuten syns jeg at sort passer fint med den grønne plante dillaen jeg fortsatt har!

Hva syns du? Sort er langt finere enn de stygge, grønne Tripp Trapp stolene vi hadde, ikke sant? Har du noen små eller store oppussingsprosjekt? Fortell meg!

Klem,

Linn – handymandy 🔨

 

 

 

 

6 kommentarer til “Gusje-grønt rønt ble til sort !!! (Interiør-bom de lux!)

 1. Louise

  Fy flate, så fint! Elsker blandingen av ulikt treverk med de transperente stolene. Dette skal jeg adoptere etter hvert😊

  Svar
 2. Magnhild

  Stolene ble kjempefine. Jeg har to gamle tripp trapp stoler stående fra ungene var små, disse er veldig stygge og slitte. Jeg kan godt tenke meg å male dem eller pusse dem opp på en eller annen måte. Hva gjorde du av forarbeid med stolene før du malte første gangen?

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   De er jo helt geniale, disse Tripp trapp stolene!
   Det er smart å pusse de ned først. Brukte grovt sandpapir, men har du en pussemaskin går det jo enda raskere. Pusset bare fort over. Stolene var jo malt og spraylakkert tidligere. Så malte jeg rett på. Grunnet ikke. Brukte vanlig interiør maling. Viktig å la den tørke godt mellom strøkene.

   2 strøk, mens min håndtverkermann stadig stod å fulgte med. Tror han aller helst skulle malt de selv, men det fikk han ikke lov til. For dette var mitt prosjekt!

   Spennende da! Bare å pusse opp! Så kan du få glede av de igjen 💙

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.